Virus: Η νέα διαδικτυακή πύλη για την υγεία

Η νέα διαδικτυακή πύλη VIRUS.com.gr, φιλοδοξεί να αποτελέσει την απόλυτη πηγή ενημέρωσης και διαλόγου στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Διευθυντής σύνταξης του www.virus.com.gr είναι ο Αιμίλιος Νεγκής και τη βασική συντακτική ομάδα αποτελούν η Βασιλική Αγγουρίδη και ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Συμπληρώνοντας τη γκάμα υπηρεσιών της Ethos Media SA, για ενημέρωση στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, φιλοξενεί καθημερινά όλη την ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία τόσο σε επίπεδο θεσμικό, όσο και σε επιχειρηματικό και επιστημονικό, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίζουν άμεσα τα δεδομένα που απαιτούνται για να απαντηθούν αποτελεσματικά οι προκλήσεις που θέτει η σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο της υγείας και της περίθαλψης. 

Παράλληλα το VIRUS.com.gr δημιουργεί ένα πεδίο αμφίδρομης ανταλλαγής δημιουργικών απόψεων με την χρήση των νέων τεχνολογιών, όπως τα social media, με σκοπό να συμβάλει στη γνώση και την ενημέρωση με τρόπο διαφανή και αποτελεσματικό.

Το VIRUS.com.gr  και το σχετικό δίκτυο social media, είναι η νέα δράση της Ethos Media στο χώρο της Υγείας, μετά την έκδοση του περιοδικού Ph.B, της εφημερίδας Aλive και των συνεδρίων Pharma & Health Conference, Generics Conference και Clinical Research Conference.

Για περισσότερες πληροφορίες, Αθηνά Φραδέλου, Υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, Τ: 210 9984 905, Ε: fradelou.a@ethosmedia.eu