Το συνέδριο Euromoney για την Ελλάδα επιστρέφει στην Αθήνα

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Συνεδρίου Euromoney στην Αθήνα με θέμα τις Ιδιωτικοποιήσεις και Επενδύσεις στην Ελλάδα (Greece Privatisation and Investment Forum) που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, στο Athenaeum Intercontinental, σε συνεργασία με την Ethos Media

Η ελληνική κυβέρνηση στοχεύει να προχωρήσει άμεσα από το πρώτο στάδιο της επαναφοράς της Ελλάδας στην προ κρίσης κατάσταση στο επόμενο στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις που θα θέσουν την ελληνική οικονομία σε μια πιο σταθερή και μακροπρόθεσμη οικονομική βάση. 

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, το Συνέδριο θα ανοίξει με την ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Ιωάννη Στουρνάρα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 200 φορείς χάραξης πολιτικής, επικεφαλής επιχειρήσεων και διεθνείς επενδυτές που θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης της Ελλάδας.  

Το Euromoney θα καταρρίψει τα δυσοίωνα πρωτοσέλιδα και θα διερευνήσει τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας με τη συμμετοχή διεθνών άμεσων επενδυτών και χαρτοφυλακίου. Ο κ. Andrey Popel, Διευθυντής, Κεντρικής, Ανατολικής και Περιφερειακής Ευρώπης στη Greylock Capital Management θα συμμετέχει σε προσωπική συνέντευξη κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις για την επίσημη ομάδα δράσης σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, τον εταιρικό τομέα στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες για επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα ως αποτέλεσμα της οικονομικής αναδιάρθρωσης στην Ελλάδα. 

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται επίσης ο κ. Joly Dixon, ειδικός σύμβουλος της Task Force για την Ελλάδα, ο κ. Ben May, οικονομολόγος της Capital Economics, ο κ. Hubert Cottogni, Υποδιευθυντής στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, ο κ. Στέφανος Ησαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος στο Invest in Greece, και ο κ. Σωκράτης Γ. Λαζαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.  και Νότης Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. 

Το Συνέδριο θα παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα για τη συμμετοχή διεθνών και εγχώριων φορέων στο νέο κεφάλαιο της επαναδημιουργίας της ελληνικής οικονομίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο «Ιδιωτικοποιήσεις και Επενδύσεις στην Ελλάδα 2013» μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.euromoneyconferences.com/greece

Σχετικά με την Euromoney Conferences:
Η Euromoney Conferences (www.euromoneyconferences.com) αποτελεί κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης οικονομικών εκδηλώσεων σε αναπτυγμένες αλλά και αναπτυσσόμενες αγορές. Επίσης, η Euromoney διοργανώνει μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις σε μεγάλες οικονομικές πρωτεύουσες ανά τον κόσμο. Η εταιρεία Euromoney Institutional Investor plc ιδρύθηκε το 1969 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με κεφαλαιοποίηση άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.
 
Η Euromoney ευχαριστεί ιδιαίτερα το συνεργάτη και εκπρόσωπο της στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, Ethos Media, για την υποστήριξη που παρέχει στο παρόν Συνέδριο.