Έρχεται η Carpenter Turner

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία πραγματοποίησε η Marsh & McLennan Cos. Inc.’s Guy Carpenter & Co. L.L.C.για να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις γείτονες χώρες σύμφωνα με ξένα  ειδησεογραφικά μέσα. Όπως αναφέρεται η εταιρεία αγόρασε μερίδιο στη νέα μεσιτική εταιρεία με την επωνυμία Carpenter Turner η οποία θα ξεκινήσει τις εργασίες της στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Η νέα επιχείρηση θα έχει ως εφόδια την εμπειρία και τη γνώση της οικογένειας Turner για την λειτουργία της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς και τη δυναμική της Carpenter στη δραστηριοποίηση σε διεθνείς αγορές.

«Από την έναρξη λειτουργίας του γραφείου μας στην Αθήνα το 2012 αναπτύξαμε δυναμικά τις εργασίες μας στην περιοχή» ανέφερε ο Nick Frankland, Διευθύνων Σύμβουλος της Guy Carpenter στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας και για να στηρίξουμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοίνωσαμε σήμερα μια στρατηγική απόφαση,  να επενδύσουμε σε ένα νέο εγχείρημα που έχει συσταθεί από την οικογένεια Turner. Η οικογένεια Turner που γνωρίζει την ασφαλιστική κοινότητα στην Ελλάδα και Κύπρο και πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα αποβεί ωφέλιμη για τους πελάτες μας».