back to top
18.2 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Η MetLife στηρίζει τα νέα επιχειρηματικά ταλέντα της Ελλάδας

Πανευρωπαϊκή διάκριση για την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας του JA Europe

Με σημαντική ελληνική διάκριση πραγματοποιήθηκε ο 31 Πανευρωπαϊκός Τελικός Διαγωνισμός Μαθητικής Επιχειρηματικότητας του JA Europe «The Company of the Year Competition 2020». Ο διαδικτυακός διαγωνισμός φιλοξενήθηκε από το Junior Achievement Πορτογαλίας και η virtual τελετή των βραβεύσεων μεταδόθηκε live στις 24 Ιουλίου.

- Advertisement -

Η Μαθητική Εικονική Επιχείρηση ECOWAVE Α.Ε. από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε την Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης  Junior Achievement Greece, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της MetLife.

Χάρη στο καινοτόμο προϊόν, αλλά και στην άριστη προετοιμασία της, η ομάδα ECOWAVE κατέκτησε το Βραβείο Καινοτομίας JA Europe Delta Innovation Award και συγκαταλέγεται μεταξύ των 7 καλύτερων μαθητικών επιχειρήσεων της Ευρώπης για το 2020. Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού κέρδισε η ομάδα Bubbles από τη Δανία.

- Advertisement -

Η MetLife στηρίζει συστηματικά τα τελευταία επτά χρόνια τη διοργάνωση των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του ΣΕΝ/Junior Achievement Greece, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εθελοντών της, οι οποίοι παρέχουν καθοδήγηση και mentoring στις ομάδες.

Μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη του MetLife Foundation, η εταιρία έχει διαθέσει στην Ελλάδα πάνω από 500.000 δολάρια, σε προγράμματα που παρέχουν σε παιδιά και νέους πρόσβαση σε γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, προκειμένου να μπορέσουν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση ο κ. Χρήστος Σοφός

Κορυφαία στιγμή του 17th Insurance Conference αποτέλεσε η Απονομή της Τιμητικής Διάκρισης ως Διακεκριμένου Ηγέτη στην Ελληνική Ασφαλιστική

Tρεις σημαντικές διακρίσεις για την Designia Insurance Brokers

Τρεις, συνολικά, διακρίσεις απέσπασε η Designia Insurance Brokers στα Digital Finance Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας έχουν μέλλον και δυνατότητες.

Ο θεσμός των βραβείων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έχει πλέον καθιερωθεί ως η γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

27 Νοεμβρίου η 7η Απονομή των Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει και κάθε χρόνο αναβαθμίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Έρχεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Το Συνεργατικό Σχήμα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» ετοιμάζεται να διοργανώσει τον προσεχή Νοέμβριο, το 3ο Συνέδριό του

5ος παιδικός σταθμός από την Eurolife FFH, στη Χάλκη

Η Eurolife FFH, μέλος της οικογένειας της Fairfax, πιστή στο όραμά της για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας, συνεχίζει το «ταξίδι» της

Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διοργανώθηκε την Κυριακή 29/9 από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο Πεδίον του Άρεως, ο πρώτος αγώνας δρόμου για μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.