Το insurancewebinars.gr λίγο πριν την έναρξη των πρώτων σεμιναρίων

Το insurancewebinars.gr είναι συγγενές site με το insuranceforum.gr. Δημιουργήθηκε έπειτα από την ανάγκη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για περισσότερη  και ποιοτικότερη εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς.
Αποτελεί μία νέα μοναδική πρωτοποριακή πλατφόρμα διεξαγωγής εξειδικευμένων webinars (σεμινάρια μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Το insurancewebinars έχει ως κύριο σκοπό όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να επιμορφώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από επαγγελματίες της αγοράς που θέλουν να μεταδώσουν την γνώση τους.

O σκοπός μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστη και ανεξάρτητη εκπαίδευση από ανθρώπους της αγοράς σε νέους και παλαιούς διαμεσολαβητές με στόχο την δημιουργία υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Στο insurancewebinars.gr  διοργανώνουμε τα webinars σύμφωνα με τις ανάγκες, τις προτάσεις και τις συστάσεις των διαμεσολαβητών.

Σε μία εποχή που η ασφαλιστική αγορά αναθεωρεί τις πρακτικές και τις διαδικασίες της στον τομέα των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, το μόνο όπλο των διαμεσολαβητών είναι η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση στο επάγγελμά τους.

Το insurancewebinars.gr ζητάει την βοήθειά σας προκειμένου να οργανωθούν τα πρώτα webinars και να είναι αυτά που πραγματικά χρειάζεστε και θέλετε να παρακολουθήσετε.
Στο παρακάτω link θα μπορείτε να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο  προκειμένου να καταγράψουμε τις απόψεις σας.
Η συμπλήρωσή του είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οργάνωση του αρχικού προγράμματος webinars για τον χειμώνα που μας έρχεται.

http://www.surveymonkey.com/s/SYWBZD9

Μπορείτε να εγγραφείτε και στην σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook προκειμένου να  ενημερώνεστε και από εδώ για όλες τις ανακοινώσεις για τα πρώτα webinars.

Facebook:  http://www.facebook.com/insurancewebinars.gr