Εντολή αποδέσμευσης των αποζημιώσεων για εργαζομένους της EVIMA

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΑΕ αναφέρεται στην αποδέσμευση των αποζημώσεων για τους υπαλλήλους της EVIMA. Όπως αναφέρει «μετά από τις συνεχόμενες οχλήσεις μας προς την Εκκαθάριση της EVIMA και προς την Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης  (Δ.Ε.Ι.Α.), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δόθηκε, επιτέλους, από την Τράπεζα της Ελλάδος η εντολή αποδέσμευσης των αποζημιώσεων που αφορούν στους συναδέλφους μας που εργάζονταν στην ασφαλιστική εταιρεία EVIMA.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την εκκαθαρίστρια κα Παναγιωτοπούλου μας ενημέρωσε ότι προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να καλεί τους συναδέλφους για να τους καταβάλει τις αποζημιώσεις τους.

Συνάδελφοι,
Θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι το θέμα δεν είναι να παλεύουμε για τις νόμιμες αποζημιώσεις μας αλλά να αγωνιστούμε για την προάσπιση του δικαιώματος μας στην εργασία και να αναγκάσουμε την Πολιτεία να προβεί σε όλες τις ενέργειες που θα προλαμβάνουν το κλείσιμο των ασφαλιστικών εταιρειών  και θα  διασφαλίζουν  τις θέσεις εργασίας».