Aigaion: Προσφορά στους νέους για επαγγελματική αποκατάσταση

Η Aigaion Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), διοργανώνει σεμινάριο προετοιμασίας χωρίς κόστος για τις επικείμενες εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Α’ Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, το οποίο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Επιπλέον, εφόσον το επιθυμούν, οι επιτυχόντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνάψουν συμβάσεις συνεργασίας με την AIGAION Ασφαλιστική.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή της AIGAION Ασφαλιστική, ο κ. Νικόλαος Βελλιάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε τα εξής:
«Σε μια εποχή που η ανεργία μαστίζει και η αβεβαιότητα αποκαρδιώνει τους νέους μας αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα με τη συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, προσφέροντας μια διέξοδο και επαγγελματική προοπτική.

Η ασφαλιστική αγορά, παρά τους κραδασμούς που διέρχεται, αποτελεί έναν από τους πιο υγιείς τομείς της οικονομίας μας, με ανεξάντλητες προοπτικές και πραγματικές δυνατότητες.

Με το πρόγραμμά μας απευθυνόμαστε κυρίως σε νέους ανθρώπους με δυναμισμό και επιχειρηματική διάθεση που αποφασίζουν να πάρουν το μέλλον τους στα δικά τους χέρια. Στην προσπάθειά τους αυτή θα βρουν την AIGAION Ασφαλιστική σταθερό αρωγό.»

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν εντατικά στην προκαθορισμένη εξεταστέα ύλη από καταξιωμένους εκπαιδευτές του ΕΙΑΣ, με στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις. Παράλληλα, μέσα από παρουσιάσεις έμπειρων στελεχών της AIGAION Ασφαλιστική σε θέματα σύγχρονων ασφαλιστικών και ναυτασφαλιστικών προϊόντων, βασικών τεχνικών πωλήσεων καθώς και συνεργασίας ασφαλιστικών εταιριών και διαμεσολαβούντων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια άμεση, πολύπλευρη και πρακτική ενημέρωση για το ασφαλιστικό επάγγελμα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ οι εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος έχουν προγραμματισθεί για τις 21 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και τις 3 Σεπτεμβρίου και θα ενημερωθούν άμεσα για τη δυνατότητα συμμετοχής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην AIGAION Ασφαλιστική στο τηλέφωνο 210 911 9772 ή στο email seminars@aigaion.gr.