Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στο Costa Navarino

Στο ιστορικό Ναυαρίνο, πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico, στο ξενοδοχείο Costa Navarino από τις 14-17 Ιουνίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των κορυφαίων συνεργατών του Παραγωγικού Συστήματος στελεχών και εργαζομένων της MetLife Alico. Στο συνέδριο παραβρέθηκαν ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Alico στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director καθώς επίσης και ο κ. Ν. Δασκαλάκης, Regional Vice President – Captive & Independent Agency.

Στις ομιλίες τους, τόσο ο κ. Δ. Μαζαράκης, όσο και ο κ. Γ. Ζερβουδάκης αναφέρθηκαν στην ξεχωριστή θέση που κατέχει η MetLife Alico στην Ελλάδα, χάρις στην ουσιαστική συμβολή του Παραγωγικού και Διοικητικού Συστήματος, και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη βασική αρχή και δέσμευση της Εταιρίας για την παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου προς τους ασφαλισμένους της.

Παράλληλα, έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των εργασιών της MetLife Alico.

Στη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου, οι άνθρωποι του παραγωγικού και διοικητικού δυναμικού της MetLife Alico είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν επαγγελματικές εμπειρίες, να αξιολογήσουν προκλήσεις και ευκαιρίες, αλλά και να ανανεώσουν την δέσμευσή τους στους στόχους, το όραμα και τις αρχές της Εταιρείας.

Το ταξίδι αυτό στο Costa Navarino ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα, ενώ παράλληλα έθεσε τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες στο εγγύς μέλλον.