Nέα συνεργασία της Interamerican με την ΦΙΛΗΣGLASS

Μια νέα, στρατηγικής σημασίας, συνεργασία στο κομμάτι της θραύσης κρυστάλλων εγκαινιάστηκε τον Μάιο μεταξύ της Interamerican και της ΦΙΛΗΣGlass®.

Η Interamerican εμπιστεύτηκε τη ΦΙΛΗΣGlass®, καθώς οι υπηρεσίες της εναρμονίζονται πλήρως με τις ποιοτικές της απαιτήσεις και ως προς την εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και τον έλεγχο και την οικονομία στον διακανονισμό των ζημιών. Η συνεργασία των δύο εταιρειών εκτείνεται στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων οδηγών τόσο στο δίκτυο της ΦΙΛΗΣGlass® όσο και στην πρότυπη μονάδα αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτου Car Point, της Interamerican.

Η ΦΙΛΗΣGlass®, απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής εταιρείας στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων, βασισμένη στην εμπειρία και την καινοτομία της, προσφέρει μέσω του πανελλαδικού της δικτύου αλλά και των Κινητών της Μονάδων, ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το κρύσταλλο με επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες πέραν της επισκευής και αντικατάστασης.
Με τη συμμαχία των δύο εταιρειών εξασφαλίζεται για τον οδηγό η ποιότητα και η ασφάλεια, καθώς του προσφέρονται Γνήσια Κρύσταλλα (ΟΕΜ), υλικά ανώτερης ποιότητας, υπηρεσίες από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς που επισφραγίζονται από παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής. 

Στόχος των δύο εταιρειών είναι να προσφέρουν στον πελάτη τη βέλτιστη εξυπηρέτηση προς επιβράβευση  της επιλογής του.