Ο κ. Στ. Στυλιανίδης Διευθυντής Β. Ελλάδος της Generali Hellas

Ενισχύει την δύναμη της στην Βόρειο Ελλάδα η Generali με την ένταξη στο ανθρώπινο δυναμικό της, του κ. Στυλιανού Στυλιανίδη. Ο κ. Στυλιανίδης, με 30 σχεδόν χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει μαζί με την διευθύντρια κα. Βάσω Πολυζώη – Καραζαρίφη, την διεύθυνση Βορείου Ελλάδος με στόχο να την περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη ισχυρής παρουσίας της εταιρείας στη Μακεδονία και τη Θράκη. 

Ο κ. Στυλιανίδης με σπουδές στη νομική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών και τις πολιτικές επιστήμες του Πανεπιστημίου Αθηνών, διετέλεσε επί σειρά ετών περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων κεντρικής και βορείου Ελλάδος στην Metlife-Alico, από την οποία ξεκίνησε και την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την θέση του Επιθεωρητή πωλήσεων Βορείου Ελλάδος
Με Master Degree in Laws στο University of London ο κ. Στυλιανίδης έχει παρακολουθήσει επίσης πλήθος ασφαλιστικών σεμιναρίων. 

“Ερχόμενος στην Generali συνάντησα ανθρώπους με αξίες και οράματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι η εταιρία αυτή αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στις ασφαλιστικές ανάγκες που η ελληνική κοινωνία τόσο έκδηλα καλείται να καλύψει μέσα από την ιδιωτική ασφάλιση”, τόνισε ο κ. Στυλιανίδης, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.