Οικογενειακά προγράμματα υγείας από τη Suisse cosmos

Προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών είναι τα οικογενειακά προγράμματα υγείας της Suisse cosmos. Μετά την καθιέρωση του προγράμματος «medica»,  με τα νέα οικογενειακά προγράμματα υγείας η Suisse cosmos βρίσκεται έμπρακτα δίπλα  στην ελληνική οικογένεια χαρίζοντας την υγεία.

Φιλοσοφία του «extra family» είναι να παρέχει έξτρα καλύψεις με οικογενειακό χαρακτήρα που δεν υπάρχουν στα γνωστά πακέτα πρωτοβάθμιας υγείας όπως οδοντιατρικές πράξεις με έκπτωση 50%, ιατρικές επισκέψεις σε γυναικολόγο, ΩΡΛ, δερματολόγο, νευρολόγο, ουρολόγο με μονo 5 ευρώ και άλλα πολλά  !!!

Στο πρόγραμμα παρέχεται δυνατότητα πλήρους κάλυψης με χρήση ΕΟΠΥΥ  του κόστους χειρούργου – αναισθησιολόγου για γενικά χειρουργεία, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος συμμετοχής του πελάτη.

Το πρόγραμμα «ισόβια κάλυψη»  παρέχει σε όλη την οικογένεια την δυνατότατα αγοράς πακέτου με ετήσιες καταβολές διάρκειας 10 ετών με προνομιακή και σταθερή χρέωση με πλούσιες καλύψεις, συνδυάζοντας τα πακέτα medica & extra family .

Η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε εξειδικευμένα προγράμματα όπως το «sport plus» που απευθύνεται σε αθλητικά σωματεία – ακαδημίες παρέχοντας τους  πλούσιες καλύψεις πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας υγείας , προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες τους ανάγκες, με πολύ ελκυστικό τιμολόγιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.suissecosmos.com και info@suissecosmos.com