Ι.ΧΟ.Σ: 3η Ημερίδα για μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας

Ημερίδα με θέμα «Πωλήσεις και Οικονομική Κρίση» διοργανωνουν το Ι.ΧΟ.Σ με το Επιμελητήριο Λάρισας στις 16 Ιουνίου. Στα θέματα που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνονται:
Ο κατάλληλος χρόνος για να αποδειχθεί η θετική διαφορετικότητα του διαμεσολαβητή η οποία αυξάνει το ποσοστό κλεισίματος. Υποστήριξη με εργαλεία που μας παρέχουν η κοινωνική ψυχολογία, η εφαρμοσμένη ρητορική και μελέτες Ελλήνων καθηγητών για την πιο αποτελεσματική μεταβίβαση της πληροφορίας. 1η και 2η συνάντηση. Sales talk, βασισμένο σε πληροφόρηση που μας παρέχει η νευροβιολογία και η Αριστοτελική Ρητορική. Μείωση των αναστολών του πελάτη και αύξηση της κατανόησης του, που οδηγούν σε μια διαχρονική συνειδητοποιημένη αγορά,περισσότερες και πιο ποιοτικές πωλήσεις. 
 
Το κόστος για κάθε συμμετοχή είναι συμβολικό και ανέρχεται στα 10 €.Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση στο ταμείο του επιμελητηρίου και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΕΒΕΛ 2410-255388 και http://www.larissa-chamber.gr/  η με το Ι.ΧΟ.Σ στο 2109480482 ή info@ixosacademy.gr και url : www.ixosacademy.edu.gr