Το Insurance World συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Πειραιά

Στην Ημέρα Καριέρας που διοργάνωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) “Αναλογιστική Επιστήμη και Διοικητική Κινδύνου”, τη Τρίτη 22 Μαΐου 2013, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιά, συμμετείχε η εταιρεία Ethos Media S.A. και το περιοδικό Insurance World.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της Ethos Media S.A. είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους νέους για τις προοπτικές του επαγγέλματος του δημοσιογράφου, καθώς και για τις προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας που προσφέρει η εταιρεία. Η συμμετοχή της Ethos Media στις Ημέρες Καριέρας εντάσσεται στο πλαίσιο του προσανατολισμού του εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη του δημοσιογραφικού και στελεχικού δυναμικού της.

Στόχος της εταιρείας είναι, μέσω της συμμετοχής της στην Ημέρα Καριέρας, να δώσει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία καθώς και απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Στην Ημέρα Καριέρας συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι εταιρείες: AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., ERGO ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΜΙΩΝ, ERNST AND YOUNG, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., GOLDEN DESTINY S.A., HEWLETT PACKARD HELLAS, Ι.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ING ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ, KPMG, MANPOWERGROUP, METLIFE ALICO, NESTLE HELLAS, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε, PLANET S.A., PRICE WATERHOUSE COOPERS, SOFTWARE COMPETITIVENESS INETRNATIONAL

Η Ethos Media S.A. είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή και εγχώρια παρουσία στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων και στη διοργάνωσης επιχειρηματικών συνεδρίων. Συγκεκριμένα, εκδίδει τα επιχειρηματικά περιοδικά ΧΡΗΜΑ, Insurance World και Ph.B (Pharma & Health Business), τις free press εφημερίδες ασφαλίζομαι και aλive και διαχειρίζεται το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr. Επίσης, ένα από τα πιο δυνατά και σημαντικά brands της εταιρείας, είναι τα καταξιωμένα επιχειρηματικά συνέδρια Money Conferences. 

Η Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Πειραιά, διοργανώθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας να φέρει πιο κοντά τους σπουδαστές και αποφοίτους με την αγορά εργασίας. Οι συμμετέχοντες βίωσαν μια πάρα πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, ενώ δεκάδες από αυτούς εξασφάλισαν μια θέση πρακτικής άσκησης ή εργασίας.