H Open Mind επέλεξε το i-View

Η Open Mind επέλεξε να συνεργαστεί με την εταιρία Softwhere με στόχο την δημιουργία ιδιαίτερων υπηρεσιών στον χώρο μέσω του λογισμικού i-View.

“Η οργάνωση, η γνώση, η φερεγγυότητα, το αποτέλεσμα στους συνεργάτες, και ειδικά η απλή χρήση του i-View είναι για εμάς τα στοιχεία που ολοκληρώνουν τη θετική εικόνα και μας εμπνέουν την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε, για τη στρατηγική ανάπτυξή μας σε θέματα διαχείρισης και οργάνωσης του γραφείου μας”, δηλώνει ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη των μηχανογραφικών συστημάτων της Open Mind, κ. Φάτσιος Κώστας.

“Η Open Mind στοχεύει μέσω της συνεργασίας με την εταιρία Softwhere, να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, για όσους ασφαλιστές επιλέγουν να είναι μέλη του δικτύου ανεξάρτητων ασφαλιστικών συμβούλων που αναπτύσσουμε. Με αυτή μας την κίνηση εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό στο ζήτημα διαχείρισης πελατών αλλά και υποστήριξης προϊόντων και υπηρεσιών”, δηλώνει από τη μεριά του ο κ. Τσούμας Νίκος.  

Η Softwhere με το λογισμικό i-View έχει βραβευτεί ως εταιρία με τον τίτλο «i-View καινοτόμος εφαρμογή». Είναι πιστοποιημένη από την Microsoft Ιρλανδίας, κατέχει το competency Microsoft Business Solutions και την εξειδίκευση  Microsoft Small Business Specialist . To προσωπικό της κατέχει την πιστοποίηση για το Microsoft Dynamics CRM σε όλους τους τομείς Application, Customization, Installation.

Eίναι εξειδικευμένη σε υπηρεσίες στο Cloud, είναι η μόνη στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης ως Cloud Accelerate η Microsoft αναφέρει για όσους είναι Cloud Accelerate όπως η Softwhere: Οι συνεργάτες με αυτό το σήμα είναι ειδικοί στη σχεδίαση, ανάπτυξη και προσαρμογή προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένων στο web. Έχουν αποδείξει την αξία τους ως ειδικοί στην παροχή αναπτυγμένων λύσεων cloud-computing για να βοηθήσουν τους πελάτες να ελαττώσουν τα γενικά έξοδα.