Νέα προϊόντα για αγρότες από την ΑΤΕ

Τέσσερα νέα προϊόντα για τους αγρότες σχεδιάζει να δημιουργήσει έως το τέλος του έτους η ΑΤΕ Ασφαλιστική, προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της στις αγροτικές ασφαλίσεις, έναν από τους βασικότερους τομείς ανάπτυξής της.
 
Τα ανωτέρω αναφέρουν πηγές του iw, που προσθέτουν ότι η Πειραιώς, που ελέγχει πλέον την ΑΤΕ Ασφαλιστική, θα συνεχίσει να στηρίζει την παρουσία της θυγατρικής της ανεξάρτητα από τις διαδικασίες πώλησής της, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό της προσδίδει μεγαλύτερες υπεραξίες και άρα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα κατά το επιδιωκόμενο deal.
 
Εξάλλου, όπως προκύπτει από τη στρατηγική της, και ως τράπεζα αναζητεί την αναβάθμιση της παρουσίας της στον αγροτικό τομέα, γι΄ αυτό, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει περί τα 5.000 στρέμματα γης, που ανήκουν στον όμιλο, σε νέους αγρότες.
 
Σε ότι αφορά την πώληση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, οι διεργασίες συνεχίζονται και βάσει και των τελευταίων πληροφοριών είναι πολύ πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ανάμεσα στους υποψηφίους είναι και οι συνεργαζόμενες με την τράπεζα ασφαλιστικές, τις Egro και ING, ωστόσο όμως φαίνεται ότι ενδιαφέρον για την ΑΤΕ Ασφαλιστική έχουν εκδηλώσει και άλλες εταιρείες της αγοράς.