9.000 πορτοκαλί σταυροί στην ING

Τους στόχους πωλήσεων για το Orange Cross, το νέο ασφαλιστικό προϊόν με το οποίο επανήλθε στις ασφαλίσεις υγείας, υπερκάλυψε η ING κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του iw, το δίκτυο της ING από τις αρχές του έτους και μέχρι σήμερα σημειώνει σημαντικές επιδώσεις στη διάθεση του νέου προϊόντος, δεδομένου ότι απαντά στις νέες ανάγκες που γεννά η κρίση για τη προώθηση σύγχρονων προγραμμάτων Υγείας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήδη κατά τους πρώτους μήνες του 2013 η ING έχει δεχθεί περισσότερες από 9.000 αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα orange cross, αριθμός ο οποίος κρίνεται ιδιαίτερα υψηλός δεδομένων και συνθηκών που επικρατούν στην οικονομία. 
Με το ετησίως ανανεούμενο ασφαλιστήριο Υγείας, που προσφέρει τέσσερις επιλογές, η ING απέκτησε εκ νέου τη δυνατότητα παροχής προς τους ασφαλισμένους ολοκληρωμένων προτάσεων στον τομέα της Ζωής, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εντός στόχων κινείται φέτος και η παραγωγή του bancassurance, με την ασφαλιστική να βρίσκεται σε απόλυτη «αρμονία» με την τράπεζα Πειραιώς.

Σημειώνεται ότι πηγές του iw αναφέρουν ότι η χρονιά εξελίσσεται θετικά για την ING και προσθέτουν ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει δίχως προβλήματα τις επιπτώσεις της ύφεσης στην ασφαλιστική αγορά.