back to top
21.1 C
Athens
Παρασκευή 23 Μαΐου 2025

Τιμητική διάκριση του Ερρίκου Μοάτσου ως διακεκριμένου ηγέτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς και με τις θεσμικές παρεμβάσεις του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, διεξέχθη φέτος το πρώτο μέρος του 13th Insurance Conference, με τίτλο «Η ασφαλιστική αγορά την εποχή της COVID-19».

Το κορυφαίο συνέδριο διεξάγεται διαδικτυακά την Πέμπτη 9 & την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS.

- Advertisement -

Τιμώμενο πρόσωπο για το 2020, στην καθιερωμένη βράβευση για την προσφορά του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ήταν ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Την απονομή Τιμητικής Διάκρισης Διακεκριμένου Ηγέτη στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά έκανε ο CEO της ethosGroup, Κωνσταντίνος Ουζούνης.

“ΑΦΙΕΡΏΝΩ ΤΗΝ ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΑΧΑ”

- Advertisement -

“Ευχαριστώ την Ethos Media και την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση. Συνδέω αυτή τη διάκριση με την προσπάθεια όλων μας για την ανάδειξη της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, έναν κλάδο που υπηρετώ εδώ και 30 χρόνια” τόνισε κατά την παραλαβή της πλακέτας από τον CEO της ethosGroup, Κωνσταντίνο Ουζούνη.

“Ιδιώτες και επιχειρήσεις δεν μπορούν να καινοτομήσουν χωρίς να αναλάβουν ρίσκα. Η δουλειά μας έχει μεγάλη σημασία για την οικονομική ανάπτυξη. Ψηφιακός μετασχηματισμός φυσικές καταστροφές και κλιματική αλλαγή αποτελούν τις μεγαλύτερες προκλήσεις”, ανέφερε.

Κλείνοντας, αφιέρωσε την διάκριση σε όλη την ομάδα της ΑΧΑ.

Για τον Ερρίκο Μοάτσο μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια στην κάμερα του Insurance World άνθρωποι της εταιρείας ΑΧΑ, όσο και μεγάλα στέλεχη της αγοράς.

Λίγα λόγια για τη σταδιοδρομία του…

O Ερρίκος Μοάτσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1988 στον ασφαλιστικό τομέα με την Αιγίς Ασφάλειαι, εκπρόσωπο της Royal Insurance στην Ελλάδα. Από το 1999 εργάστηκε στην CGU (νυν Aviva) στην Ελλάδα, αρχικά ως Συντονιστής Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων και στη συνέχεια ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής με ευθύνη για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες. Το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της AXA Ασφαλιστική ως Διευθυντής Λειτουργιών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής υπεύθυνος των ασφαλίσεων Ζημιών και Ζωής και το 2014 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας Αντασφαλίσεων & Μεταφορών, πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών καθώς και Αντιπρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων.  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Masters of Arts στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Fribourg στην Ελβετία και του τίτλου International Executive Programme  (IEP) από το INSEAD στη Γαλλία.  Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δείτε επίσης:

Όλα όσα συζητήθηκαν στο Leadership Panel του 13ου Insurance Conference με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς

I. Χατζηθεοδοσίου, ΕΕΑ: Αλλάζει όλη η φιλοσοφία για την εργασία

Ερρίκος Μοάτσος, ΑΧΑ: Οι περισσότερες ασφαλιστικές προσαρμόστηκαν, πρόσφορο έδαφος για συμπράξεις

Ν. Μακρόπουλος, Ευρώπη Ασφαλιστική: Η πανδημία είναι μία σύνθετη κατάσταση που απαιτεί ειδική μεταχείριση

K. Αποστολίδης, Μetlife, στο ΙNC20: Ήρθαμε αντιμέτωποι με 3 κινδύνους. Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη επιτυχία

Χ. Γεωργακόπουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη στο INC20: Να αγνοήσουμε την κρίση και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας

Α. Σαρρηγεωργίου στο INC20: Η ασφαλιστική αγορά επέδειξε αντανακλαστικά και προσαρμόστηκε γρήγορα στην κρίση

Γιάννης Στουρνάρας, ΤτΕ: Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της επόμενης μέρας (video)

Ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο IΝC20: Η ενίσχυση του ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης είναι επιβεβλημένη

Σχετικές δημοσιεύσεις

H ERGO Ασφαλιστική εξυπηρετεί 1 εκατ. πελάτες

Με κεντρικό μήνυμα “Η εμπιστοσύνη σας, δύναμη και δέσμευσή μας”, η ERGO Ασφαλιστική πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση των Δικτύων

Η ERGO Hellas είναι πανέτοιμη για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έρχονται

Παρουσία του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, προέδρου της Ergo International, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βορρέ η ετήσια εκδήλωση των συνεργατών της εταιρείας. 

6o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης: «Το νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα της Επαγγελματικής Ασφάλισης»

H Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και η ethosEVENTS διοργανώνουν το 6o Ετήσιο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Αυξήθηκαν οι κατοικίες με ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), καταγράφηκε αύξηση του πλήθους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Από την INTERAMERICAN, CEO στη Howden Agents ο Τάσος Ηλιακόπουλος

Η Howden ανακοινώνει μία νέα προσθήκη στην ομάδα της, με την ένταξη του Τάσου Ηλιακόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην Howden Agents

Υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων και κλάδος Υγείας κυριάρχησαν στην έναρξη του Meeting της Ύδρας

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης το 25ο Insurance & Reinsurance Meeting το συνέδριο επικεντρώνεται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά

Ποιοι δίνουν το παρών στο 25ο Insurance & Reinsurance Meeting

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, το 25ο Insurance & Reinsurance Meeting το συνέδριο επικεντρώνεται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά

Generali: “Here. Now”: H νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια (video)

Εδώ, γιορτάζουμε το πάθος και την αφοσίωσή μας. Αυτή τη στιγμή πρόκειται να ανοίξει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Generali.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα τέσσερα καυτά θέματα της αγοράς

Τέσσερα πολύ σοβαρά θέματα έθιξε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος της ΕΑΕΕ σήμερα στην άτυπη δημοσιογραφική συνάντηση.

Στο σφυρί ακίνητα των Commercial Value, Ασπίς Πρόνοια και Ιντράστ

Ο Ασφαλιστικός Εκκαθαριστής προκηρύσσει Πλειοδοτικό Διαγωνισμό πώλησης των ακινήτων

ΒΕΑ: Ζητά παράταση προθεσμίας και επανεξέταση του πλαισίου ασφάλισης των μικρών επιχειρήσεων

Την επανεξέταση του πλαισίου ασφάλισης των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα την παράταση εφαρμογής του μέτρου και της επιβολής προστίμων...

Από την INTERAMERICAN, CEO στη Howden Agents ο Τάσος Ηλιακόπουλος

Η Howden ανακοινώνει μία νέα προσθήκη στην ομάδα της, με την ένταξη του Τάσου Ηλιακόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην Howden Agents

Υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων και κλάδος Υγείας κυριάρχησαν στην έναρξη του Meeting της Ύδρας

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης το 25ο Insurance & Reinsurance Meeting το συνέδριο επικεντρώνεται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά