Νέα Επιθεώρηση Πωλήσεων “ASPECTA”

Η ASPECTA επιτέλους έκανε την πρώτη κίνηση της… Με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές η Επιθεώρηση Πωλήσεων Ασφαλιστικών Εταιρειών “ASPECTA” θα στηρίξει όλα τα Ασφαλιστικά Γραφεία της Ελλάδας. Η ASPECTA υπόσχεται ότι δεν θα υπάρχουν πλέον δυσαρεστημένα Πρακτορεία, δυσαρεστημένοι Διευθυντές, δυσαρεστημένοι Ασφαλιστές, και το κυριότερο… δυσαρεστημένοι Πελάτες!

Η ASPECTA δίνει γνώσεις και λύσεις στην Ασφαλιστική αγορά. Πρώτη φορά Επιθεώρηση Πωλήσεων δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για καθέναν ξεχωριστά: Πράκτορα, Διευθυντή Γραφείου, Ασφαλιστή και Πελάτη. Δεν θα αφήσει κανέναν απ’ αυτούς να γίνει έρμαιο των συγκυριών. Εξάλλου η φράση “το μέλλον… είναι στα χέρια μας!” είναι το σλόγκαν αλλά και η αιτία που δημιουργήθηκε η ASPECTA.

Οι δημιουργοί της ASPECTA κα. Φωτεινή Νικητέα και  κ. Γιάννης Γιουμπάκης, εδώ και χρόνια στο χώρο αυτό, συνεργάστηκαν με αξιόλογους και μοναδικούς ανθρώπους του ασφαλιστικού κλάδου και διδάχτηκαν απ’ αυτούς. Η κα Φωτεινή Νικηταία ξεκίνησε την καριέρα της με τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά πριν από 20 χρόνια και τελευταίος σταθμός για κείνη ήταν  ο κ. Φωκίων Μπράβος, στον οποίο οφείλει τη γνώση, τις ευαισθησίες για το χώρο, την εντιμότητα για τους Συνεργάτες της και τον ευχαριστεί δημοσίως γι’ αυτό. Ο κ. Γιάννης Γιουμπάκης ξεκίνησε την καριέρα του στο Agency πριν από 15 χρόνια και τελευταίο επίτευγμα είναι η πλέον γνωστή και μοναδική εταιρεία SENATUS που με σύστημα Franchise ίδρυσε Δίκτυο 32 Αντιπροσώπων σε 22 πόλεις στην Ελλάδα μέσα σε 4 χρόνια.

Τώρα η κα. Φωτεινή Νικητέα και ο κ. Γιάννης Γιουμπάκης δημιούργησαν μαζί την ASPECTA, μια μικρή Ασφαλιστική δικλίδα για το μέλλον των Ασφαλιστικών Γραφείων που θα στηρίξουν και θα υποστηρίξουν. Μια νέα Επιθεώρηση Πωλήσεων που στόχο της έχει την ανθρώπινη δυνατή επαφή, με το κάθε Ασφαλιστικό γραφείο που χρειάζεται… το κάτι άλλο! Αυτό το “κάτι άλλο” στο χώρο μας, τον δικό σας και δικό μας χώρο, την μία και μοναδική δουλειά μας, αυτή που σε ‘μας και εσάς έδωσε δύναμη ηθική και υλική. Αυτήν Υπηρετούμε. Σε ‘μας τα λόγια είναι περιττά… οι πράξεις μετράνε! Το μέλλον είναι στα χέρια μας γιατί εμείς δεν μάθαμε τα κόλπα του επαγγέλματος… μάθαμε το επάγγελμα!  Γι’ αυτό η δύναμη του κάθε Ασφαλιστικού Γραφείου είναι δίπλα στην ASPECTA.