D.A.S. Hellas: Aξιόπιστη νομική προστασία για όλους

Με αυστηρή προσήλωση στις αρχές της ποιότητας και της συνέπειας προς τον πελάτη και το συνεργάτη η D.A.S. Hellas, εξειδικευμένη εταιρεία παροχής νομικής προστασίας κατέχει σταθερά από το 1970 έως σήμερα την πρώτη θέση στον κλάδο νομικής προστασίας. 

Στο «τιμόνι» της εταιρείας βρίσκεται από το 2011 ως Γενική Διευθύντρια η κα Νάντια Σταυρογιάννη, που με όραμα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στην υπεράσπιση των έννομων συμφερόντων των ασφαλισμένων της D.A.S., υπηρετεί τον κλάδο νομικής προστασίας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η ίδια μάλιστα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της εταιρείας καθώς  γνωρίζει καλά τη λειτουργία της αφού αποτελεί μέρος της ανάπτυξης της έχοντας στο παρελθόν διατελέσει IT Manager και εν συνεχεία επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Εσωτερικής Διοίκησης. Δίπλα της βρίσκονται έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία υποστηρίζουν το έργο της DAS με επαγγελματισμό, ώστε οι ασφαλισμένοι της να διεκδικούν τα δικαιώματα τους και να έχουν εύκολη πρόσβαση στη δικαιοσύνη.  

Προσφέρει όλη τη γκάμα των προϊόντων νομικής προστασίας, αντλώντας εμπειρία από τη 40χρονη πορεία της  αλλά και την μητρική της πολυεθνική εταιρεία D.A.S. Deutcer Automobil Schutz, που αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο παγκοσμίως ασφαλιστικό οργανισμό παροχής νομικής προστασίας. Βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων για να καλύψει τις νομικές τους ανάγκες σε ζητήματα που άπτονται στην προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική τους ζωή. 

Η εταιρεία μπορεί και παρέχει εχέγγυα στον πελάτη ότι θα μπορεί να διασφαλίσει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του, χωρίς το υψηλό κόστος που πληρώνει σήμερα κάποιος που δε διαθέτει συμβόλαιο νομικής προστασίας για να επιτύχει την πρόσβαση του στη δικαιοσύνη. Οι καταναλωτές εμπιστεύονται την DAS για τη συνέπεια της και τις αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει μέσα από καινοτόμα και ευέλικτα προϊόντα και αυτό το μαρτυρά και η ανάπτυξη της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί περισσότερα από 220.000 συμβόλαια και πως η εταιρεία διαχειρίζεται περίπου 20.000 ζημιές ετησίως.
Η D.A.S. Hellas, έχοντας δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα συνεργατών βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Στόχος της διοίκησης, των στελεχών και των συνεργατών της εταιρείας είναι να προσφέρει σε περισσότερους ανθρώπους τα οφέλη που προκύπτουν από τα ασφαλιστήρια νομικής προστασίας.

Η εταιρεία παρέχει νομική προστασία για:
• Επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
• Οχήματος και οδηγού
• Οικογένεια
• Σκάφη αναψυχής – skipper
• Εκμίσθωση ακινήτων
• Διαχείριση πολυκατοικιών
• Ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά (σωματεία, σύλλογοι κλπ)

Στοιχεία Επικοινωνίας:
D.A.S. Hellas Α.Ε.
Λ. Βουλιαγμένης 411, 16346, Ηλιούπολη
τηλ: 210 9001300
fax 210 9235875
URL: www.das.gr
e-mail: info@das.gr

 

Με ισχυρή ομάδα συνεχίζουμε την ανάπτυξη
Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες η D.A.S. Hellas αναπτύσσεται επιτυχώς και με συνέπεια στην ελληνική αγορά. Στο διάστημα αυτό, με την εταιρική της επάρκεια, τη σοβαρή παρουσία,  και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, καταξιώθηκε στον ασφαλιστικό χώρο, και ανήλθε σε υψηλή θέση στη συνείδηση των ασφαλισμένων μας, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα νομικής προστασίας.
Η μακρόχρονη παρουσία μας, το πελατολόγιό μας, η υψηλή τεχνογνωσία, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η παγκόσμια εμβέλειά μας αποτελεί παρακαταθήκη και εχέγγυο για το μέλλον μας και τον στόχο που έχουμε βάλει να οδηγήσουμε την D.A.S. Hellas ακόμη πιο ψηλά. Διοίκηση και στελέχη δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς και δημιουργούμε προϊόντα νομικής προστασίας που μπορούν να υποστηρίξουν τους πελάτες μας, να προστατεύσουν την περιουσία τους και να διεκδικήσουν το δίκιο τους, κάτι που η D.A.S. γνωρίζει να κάνει πολύ καλά. 

Ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, οι άνθρωποι της D.A.S. Hellas, οι οποίοι στηρίζουν την ανάπτυξη των εργασιών. Όλοι εξειδικευμένοι, άρτια εκπαιδευμένοι στο θεσμό της Νομικής Προστασίας και ενταγμένοι στη φιλοσοφία και τη στρατηγική της εταιρίας.

Εργαζόμαστε καθημερινά για την επίτευξη των κοινών στόχων, στηρίζουμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον, ανταλλάσσουμε εμπειρία και γνώσεις, υπηρετούμε το κοινό όραμα της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρίας.  Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με επάρκεια, διαφάνεια, ειλικρίνεια και υψηλή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Προσδοκία μας να κατανοήσει ο Έλληνας πολίτης, επιχειρηματίας, ιδιώτης, πως στην D.A.S. παρέχουμε ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας τα οποία διασφαλίζουν «εύκολη πρόσβαση στη δικαιοσύνη» την ώρα που υπάρχει ανάγκη. Σήμερα, μάλιστα, η  οικονομική κρίση και οι σοβαρές συνέπειες, που έχει επιφέρει, έχουν καταστήσει την ανάγκη για αποτελεσματική πρόσβαση στο δίκαιο κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Στο πλαίσιο αυτό καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες μάς εμπιστεύονται και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας της D.A.S. Και εμείς προκειμένου τη δύσκολη αυτή περίοδο να στηρίξουμε τους πελάτες μας, δημιουργούμε πιο ευέλικτα προϊόντα με μειωμένο κόστος, ενώ διευρύνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας, δικηγόρων και διαμεσολαβούντων.   Προέχει η εξυπηρέτηση των πελατών μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Με εχέγγυα υψηλής πιστότητας το οικονομικό τμήμα
Tίνα Ρέπα, Διευθύντρια Οικονομικού Τμήματος

Tίνα Ρέπα, Διευθύντρια Οικονομικού Τμήματος D.A.S.Το οικονομικό τμήμα κάθε εταιρείας είναι η «ακτινογραφία» όχι μόνο των εργασιών της, αλλά και της πολιτικής που έχει η διοίκηση αποφασίσει να εφαρμόσει. H εταιρία μας ακολουθώντας τη στρατηγική, την μεγάλη εμπειρία,  αλλά  και την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρίας πέτυχε τη βελτιστοποίηση των  επιχειρησιακών  διαδικασιών  της και  τη μείωση του λειτουργικού της  κόστους  με  στόχο τη  διατήρηση και τη μελλοντική βελτίωση της κερδοφορίας της και της ανταγωνιστικής της θέσης. Πετύχαμε τον εντοπισμό και την ανάλυση των προβλημάτων και των αναποτελεσματικών διαδικασιών που σχετίζονται με την προετοιμασία των οικονομικών μας  καταστάσεων και  βελτιστοποιήσαμε συστήματα,  οργανωτικές δομές μας και  την τεχνολογική μας υποστήριξη.
Πάνω όμως από όλα αυτά,  η κύρια μέριμνα  μας  ήταν και είναι να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς  με τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας. Εφαρμόσαμε κανόνες  άμεσης εξόφλησης  των απαιτήσεων  των ασφαλισμένων μας  και  αποπληρωμής  όλων των συνεργατών μας. Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι δεν αφήνουμε εκκρεμότητες σε κανένα επίπεδο. Μείζον θέμα, όπου έχει δοθεί εξίσου μεγάλη βαρύτητα είναι και η τήρηση των υποχρεώσεων που αφορούν τα καθοριζόμενα από τις Κοινοτικές Οδηγίες και την Εποπτική μας αρχή. Η εταιρία μας  ακολουθεί τις νέες απαιτήσεις που αφορούν την εφαρμογή του Solvency II σε οργανωτικό, αλλά και κεφαλαιακό επίπεδο. Έτσι,  μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι η D.A.S. Hellas μαζί με την πληθώρα ασφαλιστικών προϊόντων, την υψηλή ποιότητα και την άριστη γνώση του αντικειμένου της διαθέτει ένα πολύ σημαντικό για τις εποχές μας χαρακτηριστικό που είναι η λειτουργία του οικονομικού της τμήματος με κανόνες που διασφαλίζουν πιστότητα αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τις βέλτιστες πρακτικές.

Η νέα τεχνολογία στην πρώτη γραμμή
Θάνος Μάνος, Διευθυντής Μηχανογράφησης

Θάνος Μάνος, Διευθυντής Μηχανογράφησης της D.A.S. Η νέα τεχνολογία, η μηχανοργάνωση, η αυτοματοποίηση των συναλλαγών και ότι συνιστά εξέλιξη που βοηθά τον πελάτη, υποστηρίζει τους συνεργάτες μας και δημιουργεί υποδομές για ανάπτυξη, βρίσκονται στην καρδιά της D.A.S. Hellas – στο μηχανογραφικό σύστημα. Διαθέτουμε πληροφοριακό σύστημα υπερσύγχρονο και άρτια οργανωμένο και έτσι η προσαρμογή μας στις εξελίξεις της τεχνολογίας είναι άμεση. Όλα αυτά αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για την άνοδο των εργασιών μας. Ταυτόχρονα όμως εξασφαλίζουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η τεχνολογική μας υποδομή μάς επιτρέπει να επικοινωνούμε με αυτόματο τρόπο με τα μηχανογραφικά συστήματα συνεργαζόμενων εταιριών για αυτοματοποίηση των μεταξύ μας συναλλαγών. Επίσης, επικοινωνούμε αυτόματα και ηλεκτρονικά με τους πελάτες μας για άμεση ενημέρωση των υποθέσεών τους και με τους συνεργάτες μας για υποστήριξη των εργασιών τους. Δουλεύουμε συστηματικά ώστε να αφομοιώνουμε στα συστήματά μας νέες τεχνολογίες και αποδοτικές διαδικασίες που προάγουν την επιχειρηματικότητα.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην αύξηση των εργασιών
Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων

Η εταιρεία μας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προχωρεί ανοδικά και αυτό είναι αποτέλεσμα των όσων μέχρι σήμερα έχουμε δρομολογήσει. 

Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S.Ο τομέας των πωλήσεων που συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη των εργασιών επιβεβαιώνει από τους πρώτους κιόλας μήνες του 2013, ότι η Νομική Προστασία που η D.A.S. Hellas παρέχει βρίσκει ανταπόκριση τόσο στους διαμεσολαβούντες, όσο και στους καταναλωτές. 

Στο πλαίσιο αυτό διαπιστώνουμε σταδιακά, ότι  οι συνεργάτες μας παλιοί και νέοι που είδαν τη Νομική Προστασία σαν μία ευκαιρία ανάπτυξης μέσα στην κρίση παρουσιάζουν ιδιαίτερη αύξηση του χαρτοφυλακίου τους. Εμείς από την πλευρά μας  μεριμνούμε  να προσφέρουμε τις ποιοτικές και οικονομικά προσιτές  υπηρεσίες μας. Θεωρώ πώς σήμερα η D.A.S. Hellas με τα ασφαλιστικά προϊόντα που διαθέτει δίνει στον πελάτη της την απόλυτη αίσθηση της σιγουριάς, ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όταν χρειαστεί νομική υποστήριξη. Αυτό είναι που προσφέρουμε ως εταιρεία,  γι΄ αυτό και τα προϊόντα μας είναι σημαντικά για τον κάθε ιδιώτη, τον κάθε επιχειρηματία. Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία υποστηρίζοντας πάντα ότι η νομική προστασία είναι ένα προϊόν που αναβαθμίζει τον επαγγελματία ασφαλιστή, και διεκδικεί το δίκιο του ασφαλισμένου.

Αναβαθμίζουμε την υποστήριξη πελατών και συνεργατών
Βασίλειος Τσελεμπάνης, Διευθυντής Τμήματος Ζημιών και Νομικού Τμήματος

Βασίλειος Τσελεμπάνης, Διευθυντής Τμήματος Ζημιών και Νομικού Τμήματος της D.A.S.Το Νομικό Τμήμα της D.A.S. Hellas είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τις προοπτικές ανάπτυξης των εργασιών της και μπορεί να υποστηρίξει κάθε συνεργάτη και κάθε πελάτη σε οτιδήποτε χρειαστεί.  Με την ίδια επάρκεια και δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης λειτουργεί και το Τμήμα Ζημιών που σε συντονισμό με το Νομικό Τμήμα αποτελούν εχέγγυο των ποιοτικών υπηρεσιών της D.A.S. Hellas προς τους ασφαλισμένους. Φροντίζουμε συστηματικά η εταιρεία μας να στελεχώνεται στους τομείς αυτούς με προσωπικό, το οποίο συνεχώς εξειδικεύεται και επιμορφώνεται. Διαθέτουμε ειδικό τμήμα παρακολούθησης και ενημέρωσης μεγάλων πελατών, ενισχύουμε και υποστηρίζουμε προϊοντικά και τεχνικά τον εξώδικο συμβιβασμό διαφορών και πολλά άλλα. Η δομή των τμημάτων αναπτύσσεται και εξελίσσεται ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία μας σήμερα διαθέτει πανελλαδικό και σταθερό, εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών Δικηγόρων και Δικαστικών Επιμελητών. Για όλους αυτούς  τους ανθρώπους μεριμνούμε προκειμένου να υπάρχει στενή συνεργασία  και υποστήριξη  από στελέχη της εταιρείας.  Στόχος μας είναι μέσα από  αυτή την εποικοδομητική διαδικασία να ενισχύσουμε την  προσπάθεια των συνεργατών μας για παροχή άριστων υπηρεσιών Νομικής Προστασίας.  Παράλληλα δίνουμε έμφαση και στην ενημέρωση των ασφαλισμένων μας παρέχοντάς τους πλήρη εικόνα σχετικά με ότι τους αφορά, είτε είναι υπόθεσή τους που «τρέχει» είτε είναι ενημέρωση για τα ασφαλιστικά προγράμματα, για το συμβόλαιο τους, ή οτιδήποτε άλλο θελήσουν.