Συμμετοχή της Deloitte στο SAP Forum Athens

H Deloitte συμμετέχει στο ετήσιο SAP Forum Athens που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου, με θέμα Run Like Never Before στο ξενοδοχείο Hilton.

Συγκεκριμένα, στην παράλληλη συνεδρία Drive Innovation and Growth in the Consumer Industry, ο Γιάννης Μπάμπαλης, Manager, Consulting θα παρουσιάσει την προσέγγιση της Deloitte για την υλοποίηση της λύσης SAP στο λιανεμπόριο (Retail Industry). Πρόκειται για μια πρωτοποριακή προσέγγιση η οποία εξασφαλίζει την επιτυχία του έργου και τη μεγιστοποίηση των ωφελειών για την επιχείρηση. Επιπλέον, στον εκθεσιακό χώρο του SAP Forum Athens οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Deloitte όπου θα μπορούν να συναντηθούν με τα στελέχη της εταιρίας και να γνωρίσουν από κοντά υπηρεσίες και εκπροσώπους της.

Το SAP Forum Athens δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτομίας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει και 6 παράλληλες συνεδρίες που θα καλύψουν τις παρακάτω θεματικές:
• The future of Technology and Innovation
• New Era User Experience
• Blend Cloud and On-Premise Solutions
• Innovation and Growth in the Consumer Industry
• Protect your Long-term Investments
• Intro to SAP Solutions

Στην ολομέλεια του SAP Forum Athens o διεθνώς καταξιωμένος Brand Strategist, Peter Economides,θα δώσει την δική του οπτική σχετικά με την ανθρώπινη πλευρά της καινοτομίας. Επιπλέον, ο Irfan Khan, Senior Vice President & CTO, Database & Technology, SAP θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και για το πως η SAP μετατράπηκε από μια εταιρία business applications, σε πρωτοπόρο εταιρία τεχνολογίας με ηγετική παρουσία στις βάσεις δεδομένων, το enterprise mobility και το cloud computing.  

Στο site του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα, τους χορηγούς και τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών της ολομέλειας