Συμφωνία Εθνικής και ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Σε συμφωνία με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών για δωρεάν παροχές υγείας από την 1η Απριλίου και για έναν χρόνο ήλθε η Εθνική Ασφαλιστική, για λογαριασμό των ασφαλισμένων της στον κλάδο Αυτοκινήτων, αλλά και των οικογενειών τους.
 
Η παροχή αφορά όλα τα νέα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτας άνω των 50 cc, καθώς και όλες τις ανανεώσεις ασφαλιστηρίων που θα γίνουν στο χρονικό διάστημα της προσφοράς.
 
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε εγκύκλιό της προς το δίκτυο πωλήσεων, την οποία εξέδωσε με αφορμή την εφαρμογή του παραμετρικού συστήματος τιμολόγησης στις ασφαλίσεις οχημάτων, με κάθε ασφάλιση αυτοκινήτου Ι.Χ ή μοτοσυκλέτας άνω των 50cc προσφέρονται για ένα έτος από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης:
 
·         Απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ομίλου.
·         Έκπτωση 25%  στις επισκέψεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
·         Έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου.
·         Τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) για Αξονικές – Μαγνητικές τομογραφίες, triplex & PET CT. Σε περίπτωση χρήσης παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ, συμμετοχή 15% επί του κρατικού τιμολογίου.
·         Έκπτωση 25% σε όλες τις ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου.
·         Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας διακομιδής με ασθενοφόρο (EMS) των νοσοκομείων του Ομίλου.
·         Έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας, εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και ιατρικών αμοιβών.
·         Προνομιακές τιμές σε πλήρη check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
 
Επιπλέον, για 2 μήνες από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του συμβολαίου, προσφέρεται στον κυρίως ασφαλισμένο  η δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα αιματολογικό check-up δωρεάν.