insuranceworld.gr: Κορυφαίο σε επισκεψιμότητα και με μεγάλη δυναμική ανόδου

Ο δικτυακός τόπος  www.insuranceworld.gr δημιουργήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 2009 με πρωτεύοντα στόχο να αποτελέσει χρήσιμο πληροφοριακό και επιχειρηματικό εργαλείο για τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, τους ασφαλιστές, τους πράκτορες, τους διαμεσολαβούντες και τους μεσίτες, παρέχοντας ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον κλάδο των ασφαλιστικών εταιριών και την ασφάλιση.

Το βασικό χαρακτηριστικό του www.insuranceworld.gr είναι η νέα αντίληψη που εισήγαγε όσον αφορά στην ποιότητα της ενημέρωσης στον ασφαλιστικό κλάδο, σε συνδυασμό με στοιχεία όπως η αντικειμενικότητα, η ανεξαρτησία και η φιλοξενία διαφορετικών απόψεων και θέσεων. Αποτελεί με άλλα λόγια, ένα ανοιχτό βήμα επικοινωνίας, παρέχοντας δυνατότητα αρθρογραφίας και σχολιασμού στο κοινό, καθώς ο πλουραλισμός και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν στοιχεία ουσιαστικά για τον ασφαλιστικό κλάδο.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από τις 28 Ιανουαρίου του 2013 και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου το portal μας δέχθηκε σχεδόν 110.000 επισκέψεις, από 45.000 διαφορετικούς υπολογιστές, οι οποίοι διάβασαν πάνω από 230.000 άρθρα και σε κάθε επίσκεψη αφιέρωσαν σχεδόν 5 λεπτά! Ακόμη, προκύπτει ότι συνέχεια αυξάνει ο αριθμός των καταναλωτών οι οποίοι ενημερώνονται από το www.insuranceworld.gr, καθώς πάνω από 35% είναι νέοι επισκέπτες.

 

 

Η έλευσή του insuranceworld.gr προκάλεσε αναταράξεις στην αγορά και κάποιοι προσπάθησαν να το μιμηθούν, αντιγράφοντας τη δομή του. Αυτό το οποίο δεν είχαν καταλάβει είναι ότι μπορεί να προσελκύεις το “κλικ” του αναγνώστη με δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέματα και κραυγαλέους τίτλους που οδηγούν σε θέματα χωρίς περιεχόμενο, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αναγνώστες να μένουν μόνο δυο!!! λεπτά. Περιττό να αναφέρω πόσο σημαντική είναι αυτή η διαφορά για τους διαφημιζόμενους…
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας. Σύντομα θα αποκαλυφθούν οι νέες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα αυξήσουν η χρησιμότητά μας ως φορέα ασφαλιστικής πληροφόρησης που πάνω από όλα επιδιώκει να προάγει την ασφαλιστική ιδέα και τους άοκνους εργάτες της.