ΣΔΑΕ: Ημερίδα για τη φορολογία στους διαμεσολαβητές

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών  με έδρα την Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την βελτίωση των γνώσεων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν στο επάγγελμα των ασκούντων ασφαλιστική διαμεσολάβηση ,σας ανακοινώνει , ότι:

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 15.30  σε αίθουσα του  Ε.Ε.Θ. Αριστοτέλους 27 διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
«Η φορολογία εισοδήματος 2012 & 2013 στους ασφαλιστικούς  διαμεσολαβητές». Θα δοθούν επίσης απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα και προβληματισμούς.

Εισηγητής αυτής της ημερίδας θα είναι ο φοροτεχνικός κύριος  Παναγιώτης Παντελής  από την Αθήνα. Φοροτεχνικός σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , Πρόεδρος  του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών Φορολογικών Αναλύσεων, Πρόεδρος της ΕΕ του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου από το2010,  Εισηγητής σε πολλά φορολογικά και ασφαλιστικά σεμινάρια και συνέδρια επαγγελματικών κλάδων,  είναι αρθρογράφος θεμάτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο περιοδικό Sistema Italia (έκδοση του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου) και σε πολλά άλλα έντυπα μέσα.

Δηλώσεις συμμετοχής από 12-19   Μαρτίου 2013 , παρακαλούμε να φροντίσετε έγκαιρα την δήλωση του ενδιαφέροντός σας. Στοιχεία επικοινωνίας και περισσότερες πληροφορίες : Ηλεκτρονική διεύθυνση info@sdae.gr