Ασφάλιση 89 οχημάτων στο δήμο Νέας Προποντίδας

Ο ∆ήµαρχος Νέας Προποντίδας προκηρύσσει Πρόχειρο ∆ιαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και ελεύθερη συµπλήρωση τιµολογίου, για την εκτέλεση της εργασίας «Ασφάλισης οχημάτων – μηχανημάτων ∆ημου Νέας Προποντίδας (89 οχήµατα) για τις ανάγκες του ∆ήµου µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή στο σύνολο της υπηρεσίας, προϋπολογισµού 38.160,00 ευρώ.
 
Ο ∆ιαγωνισµός θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα. 10:00 π.µ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του ∆ήµου ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ∆ΑΣ στα Ν. Μουδανιά οδός Μ.  Αλεξάνδρου 26, ενώπιον αρµόδιας Επιτροπής. 

Στο διαγωνισµό γίνονται δεκτοί αναγνωρισµένοι ανάδοχοι του αντικειµένου που δηµοπρατείται και που παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραµµένοι στο οικείο επιµελητήριο ή επαγγελµατική οργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στα γραφεία του ∆ήµου Νέας Προποντίδας, στα Ν. Μουδανιά οδός Μ. Αλεξάνδρου 26 στο τηλέφωνο 23733 50256-8, Γραφείο Προµηθειών.

 

 

 

 

 

 

 Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ,

Το έργο είναι προϋπολογιζόµενης δαπάνης 5.000 ευρώ, µε δικαίωµα µονοµερούς παράτασης από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τρεις µήνες.

Το ταμείο καλεί τις ασφαλιστικές εταιρείες να υποβάλλουν προσφορά για το έργο της Ασφάλισης  Περιουσιακών Στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ (ακίνητα, περιεχόµενο αυτών και αστική ευθύνη), για ένα έτος, µε δικαίωµα µονοµερούς παράτασης από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τρεις µήνες.

1. Προϋπολογιζόμενη δαπάνη:
Μέχρι του ποσού των 5000 ευρώ σε βάρος του ΚΑΕ 00100892, ετών 2013 και 2014.

Η πληρωµή του αναδόχου θα γίνει σε ευρώ, εντός του χρονικού διαστήµατος (30) τριάντα ηµερών  από την ολοκλήρωση και παράδοση των ασφαλιστηρίων συµβολαίων.

O ανάδοχος µειοδότης επιβαρύνεται µε τις νόµιµες κρατήσεις, που ισχύουν κατά το χρόνο  υπογραφής της σύµβασης  Για την πληρωµή του αναδόχου, θα προσκοµίζονται, τα ασφαλιστήρια συµβόλαια σε τρία  αντίγραφα, που κατά τον ΚΒΣ, επέχουν θέση τιµολογίου, εξοφλητική απόδειξη του αναδόχου φορολογική ενηµερότητα, ασφαλιστική ενηµερότητα ανά ΦΚΑ και κάθε άλλο δικαιολογητικό που  τυχόν ζητηθεί από τις αρµόδιες υπηρεσίες που διενεργούν τον έλεγχο και την πληρωµή

2. Κριτήριο κατακύρωσης:
Η χαµηλότερη τιµή προσφοράς

3. Αντικείμενο του έργου:
Το αντικείµενο της παρούσας Πρόσκλησης είναι:
Α. Η ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ (Ασφάλιση Ακινήτων & Περιεχοµένου) για κάλυψη πυρός και αστικής ευθύνης.

 
Όλες οι ανωτέρω καλύψεις αφορούν όλα τα ακίνητα του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και των εξοπλισµών τους,  όπως περιγράφονται, µαζί µε την ασφαλιστέα αξία τους, στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α της παρούσας ΠΕΕ, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο τµήµα.

4. Ειδικοι όροι
∆εν παρέχεται η δυνατότητα στους διαγωνιζόµενους να υποβάλλουν προσφορά για µέρος µόνο της ζητούµενης υπηρεσίας και γίνονται δεκτές µόνο προσφορές που αφορούν το σύνολο της  προκηρυχθείσας παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών.
Απαγορεύεται η υποβολή εναλλακτικών προσφορών.

5. ∆ιάρκεια ασφαλιστηρίων:
Η χρονική διάρκεια των ασφαλιστηρίων που θα καταρτισθούν θα είναι για ένα (1) έτος, από την υπογραφή τους και θα αφορούν την ασφάλιση των ακινήτων και του περιεχοµένου αυτών, όπως αναγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α, µε τις ασφαλιστικές καλύψεις όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 3 της παρούσης ΠΕΕ.
Το ΕΤΑΠ ΜΜΕ έχει δικαίωµα να παρατείνει την διάρκεια των ασφαλιστηρίων που θα συνοµολογηθούν για τρεις µήνες ακόµη µετά την λήξη τους, µε µονοµερή δήλωσή του προς τον παρέχοντα τις υπηρεσίες, µε τους ίδιους όρους και µε το ίδιο, αναλογικά, τίµηµα.
 
6. Τρόπος υποβολής προσφορών:
Οι προσφορές, υποβάλλονται, σε ένα κλειστό φάκελο, αυτοπροσώπως ή ταχυδροµικά, στο Τµήµα Πρωτοκόλλου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, από 7-3-2013 έως 20-3-2013 και ώρα 10:00 π.µ., όπου θα αναγράφονται:

-Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» µε κεφαλαία γράµµατα
-Ο πλήρης τίτλος της Υπηρεσίας διενέργειας της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
-Ο πλήρης τίτλος της πρόσκλησης
-Τα πλήρη στοιχεία του προσφέροντα
Οι προσφορές πρέπει να είναι υπογεγραµµένες από τον νόµιµο εκπρόσωπο της εταιρίας.
Η τιµή δίνεται σε ΕΥΡΩ, θα αναγράφεται ολογράφως και αριθµητικώς.
Ο χρόνος ισχύος των προσφορών δεν µπορεί να είναι µικρότερος των ενενήντα (90) ηµερών.
Οι προσφορές που θα υποβληθούν µετά την καθορισµένη ηµεροµηνία, θα επιστρέφονται στους
προσφέροντες χωρίς να αποσφραγισθούν. 3

7. ∆ικαιολογητικά:
Ο Υποψήφιος Ανάδοχος θα πρέπει επί ποινή αποκλεισµού να προσκοµίσει τα κάτωθι
δικαιολογητικά:
1) Άδεια λειτουργίας στον Κλάδο των ασφαλειών που καλύπτει το προκηρυσσόµενο έργο, κατά τα
προβλεπόµενα από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις του Ν.∆. 400/1970, ως ισχύει.
2) Πιστοποιητικό περί µη ανακλήσεως της άδειας λειτουργίας της επιχειρήσεως του προσφέροντος στον κλάδο των α σφαλειών που αφορά το προκηρυσσόµενο έργο.
3) Υπεύθυνη ∆ήλωση του συµµετέχοντος, σύµφωνα µε την παρ.4, του άρθρου 8, του Ν. 1599/1986, µε θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, όπου θα αναγράφεται ότι:
− Αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους της προκήρυξης
− Η προσφορά του θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της σύµβασης, ανεξαρτήτως των µέτρων προστασίας (ύπαρξη φύλακα, συναγερµού και κλπ)
− Έλαβε πλήρη γνώση του είδους και του όγκου της προς εκτέλεση υπηρεσίας, των κτηρίων, των περιεχοµένων, των εγκαταστάσεων αυτών (ψύξης – θέρµανσης-αντλιών υδάτων κλπ) και των εγκαταστάσεων πυρόσβεσης και µέτρων πυροπροστασίας, µετά από προηγούµενη επίσκεψή του και εξέταση αυτών και προσάρµοσε την προσφορά του, αντιστοίχως.

8. Αξιολόγηση προσφορών
Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από την αρµόδια επιτροπή αξιολόγησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ την 20-3-2013 και ώρα 11:00 π.µ στα γραφεία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, που βρίσκονται επί της οδού Καλλιρρόης 5 & Περραιβού 20 T.K. 11743 ΑΘΗΝΑ.
Κριτήριο αξιολόγησης, θα είναι η προσφορά µε την χαµηλότερη τιµή.

Η παρουσία των συµµετεχόντων κατά την διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών είναι επιθυµητή αλλά όχι υποχρεωτική.
Το πλήρες κείµενο της Πρόσκλησης, θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο: www.taisyt.gr, στο πρόγραµµα «∆ΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, καθώς και στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Πληροφοριες: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ & ΑΚΙΝΗΤΗΣ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, Τηλ: 210-9212727 εσωτ. 182, Φαξ: 210-9212412