Η Lady Gaga μηνύει συνδικάτα των Lloyd’s

Τους Lloyds του Λονδίνου μηνύουν  η εταιρεία παραγωγής της Lady Gaga και δύο ακόμα εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. Όπως αναφέρουν οι τρεις εταιρείες στην αγωγή που έχει κατατεθεί ζητούν αποζημίωση 75.000 δολαρίων για μία συναυλία της τραγουδίστριας στην Ινδονησία που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. 

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουνίου του 2012 στη Τζακάρτα της Ινδονησίας και είχαν πουληθεί περισσότερα από 50.000 εισιτήρια. Η αστυνομία ωστόσο αρνήθηκε να εγκρίνει τη συναυλία καθώς το Islamic Defenders Front ( (FPI) απείλησε να διακόψει συναυλία της Lady Gaga, αποκαλώντας την «αγγελιοφόρο του διαβόλου».

Όπως αναφέρει το δίκτυο BBC οι εταιρείες Live Nation LG Tours, Mermaid Touring και Atom Factory, που ανήκουν στον μάνατζερ της  Lady Gaga Troy Carter, κατέθεσαν την αγωγή στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου κατά των Beazley Syndicate 623, Beazley Syndicate 2623 και Talbot Syndicate 1183.

Οι τρεις ενάγοντες υποστηρίζουν ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες αρνήθηκαν να πληρώσουν, με βάση την «όρους που δεν περιλαμβάνονται στις πολιτικές της τρομοκρατίας», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Σε δήλωσή της η Beazley αναφέρει ότι «εμείς δεν σχολιάζουμε θέματα που αποτελούν αντικείμενο της δικαιοσύνης και πάντα επιδιώκουμε να πληρώνουμε όλες τις έγκυρες αιτήσεις το συντομότερο δυνατό».