Κοπή πίτας και βραβεύσεις συνεργατών γραφείου Π. Φαραό

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στην Καστέλα, στις 28 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας του γραφείου πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής Περιστερίου, με επικεφαλής τον κύριο Περικλή Φαραό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν όλοι οι συνεργάτες από τα περιφερειακά γραφεία Ιωαννίνων, Σαλαμίνας, Αίγινας, Τήνου και Περιστερίου, καθώς και τα διοικητικά στελέχη της AXA Aσφαλιστικής που ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους συνεργάτες του κ. Π. Φαραό, οι οποίοι πέρα από τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας, είχαν και μεγάλο δείκτη συντηρησιμότητας των συμβολαίων, κατατάσσοντας το γραφείο, για άλλη μία χρονιά, στην πρώτη θέση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των συνεργατών που διέπρεψαν το 2012:
1ος Ν. Μιχελάκης, 20 χρόνια Περιστέρι
2ος Α. Δαμαλίτης, 25 χρόνια Σαλαμίνα
3ος Π. Βρεττόπουλος, 10 χρόνια Περιστέρι
 
Επιπρόσθετα, βραβεύθηκαν για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του Agency επί 20 έτη ο κύριος Μ. Ραγκαβάς (Περιστέρι) και 10 έτη οι κύριοι Βενετσάνος Γ. (Σαλαμίνα) και Ψωμαράς Ι. (Περιστέρι).

Η  βραδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσαν οι κ.κ. Π. Φαραός, Μ. Ραγκαβάς (Περιστέρι) και Ν. Μιχελάκης (Περιστέρι), με επίτιμους καλεσμένους εκλεκτούς πελάτες που επί σειράς ετών ακολουθούν το γραφείο αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους. .

Το γραφείο του Περικλή Φαραό και οι συνεργάτες του, με ανανεωμένη προοπτική εξέλιξης, εστιάζουν το 2013 στην περαιτέρω ανάπτυξη τόσο νέων πελατών όσο και νέων, ικανών συνεργατών με απώτερο σκοπό την πλαισίωση, αλλά και ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού του γραφείου, δίνοντας μία ευκαιρία μακροχρόνιας καριέρας ανά την Ελλάδα.