Ετήσια εκδήλωση στην Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Επιθεώρησης Γεωργίου Φουφόπουλου για το έτος 2012 παρουσιάστηκαν σε πανηγυρική εκδήλωση την Τετάρτη 13/2/2013, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας για το 2013.

Με διακεκριμένους προσκεκλημένους την ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής, ανώτατα στελέχη του Ομίλου της ΕΤΕ, εκπροσώπους από τον χώρο της Υγείας, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες η Επιθεώρηση Γεωργίου Φουφόπουλου βράβευσε το σύνολο των ασφαλιστικών της συμβούλων που για ακόμη μια χρονιά ήταν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ασφαλιστές της ΠΡΩΤΗΣ ασφαλιστικής εταιρίας στην10 Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδα.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Επιθεώρησης, για το έτος 2012, συνοψίζονται στις ακόλουθες επισημάνσεις του κ. Γ. Φουφόπουλου:

•    Η παραγωγή της επιθεώρησης αποτέλεσε το 36% της συνολικής παραγωγής της Εθνικής Ασφαλιστικής.

•    Οι ετήσιες εισπράξεις ανήλθαν σε € 32.176.763,00

•    Η απόδοση 5.543 συμβολαίων μόνον στον κλάδο ζωής αντικατοπτρίζει 120.000 εργατοώρες μεθοδικής προσέγγισης και 45.000 ιδιωτικές συναντήσεις ασφαλιστικών συμβούλων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, κ. Ι. Κατσουρίδης
Ο κ. Φουφόπουλος επισήμανε ότι «το Agency System μπορεί να αποτελέσει την πιο κερδοφόρα λύση στον τομέα των πωλήσεων εν καιρώ κρίσης», εστιάζοντας στη θεαματική αποτίμηση του δείκτη διατηρησιμότητας των συμβολαίων της Επιθεώρησης σε επίπεδα από 81% έως 87% για την περίοδο 2004 – 2010, που αποτέλεσαν και τη βάση επέκτασης την κρίσιμη περίοδο έως τα τέλη του 2012.

Τους συνεργάτες που βραβεύτηκαν μπορείτε να δείτε εδώ