Μινέττα: Εκδήλωση για την κοπής πίτας του 2012

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, στα κεντρικά της γραφεία στη Συγγρού, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, παρουσία των μετόχων της – οικογενειών Θεοχαράκη και Μινέτα.

Στην ομιλία του ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης, βασικός μέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα αναφέρθηκε στις προοπτικές της ιδιωτικής ασφάλισης. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι, αν η χώρα μας υλοποιήσει το μεταρρυθμιστικό έργο που έχει σχεδιαστεί, η Ελλάδα θα εισέλθει οριστικά στις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπου η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί ισχυρό βραχίονα της οικονομίας. Τόνισε ιδιαίτερα τις δυνατότητες που έχουν οι Ασφάλειες Μινέττα να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις εν γένει θετικές προοπτικές της Εταιρείας.

Στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής και Γεώργιος Μινέτας, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος.