Η International Life βραβεύει τους συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Βραβεύσεων Επιθεωρήσεων Agency System Βορείου Ελλάδος, στις 21 Ιανουαρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος καθώς και στελέχη της Διοίκησης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν πάνω από 160 συνεργάτες Βορείου Ελλάδος της εταιρείας, στελέχη από το χώρο των πωλήσεων και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών των Area Managers Βορείου Ελλάδος, των κ.κ. Νίκου Παπακωνσταντίνου, Στάθη Γαβριηλίδη και Πρόδρομου Μιχαηλούδη σε Παραγωγή Ζωής και Παραγωγή Γενικών Ασφαλίσεων για το 2012.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ανακοινώσεις αναφορικά με νέα προϊόντα και εργαλεία παρακίνησης που σχεδιάζει η εταιρεία καθώς και νέους διαγωνισμούς πωλήσεων. 

Επίσης, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μια ανασκόπηση του 2012 σε θέματα παραγωγικών επιδόσεων και ενεργειών και ενημερώθηκαν αναφορικά με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και τα  εργαλεία marketing που έχει σχεδιάσει η International Life για τη στήριξη των συνεργατών της..

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του προέδρου του Ομίλου κ. Φωκίωνα Μπράβου, ο οποίος συνεχάρη τους βραβευθέντες και εμψύχωσε τους παρευρισκομένους, επισημαίνοντας τις ευκαιρίες ανάπτυξης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. 

Στη συνέχεια, όλοι μαζί έθεσαν τους στόχους τους για το 2013 τους οποίους και δεσμεύτηκαν να ξεπεράσουν.

Ο Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης της International Life κ. Κλέαρχος Πεφάνιος δήλωσε σχετικά: «Με υπερηφάνεια και ιδιαίτερη χαρά γιορτάσαμε όλοι μαζί τις επιτυχίες μας και μοιραστήκαμε με τους ανθρώπους μας τα εργαλεία που η International Life έχει στη διάθεσή τους και τις εκπαιδευτικές μεθόδους που χρησιμοποιούμε κατά τα πρότυπα παγκοσμίως αναγνωρισμένων φορέων, όπως είναι η GAMA, το MDRT και η LIMRA. 

Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τους 3 Area Managers Βορείου Ελλάδος και όλους τους συνεργάτες τους που σε μια δύσκολη χρονιά πέτυχαν θεαματική αύξηση παραγωγής που διαμορφώθηκε πάνω από 50% στον Κλάδο Ασφαλίσεων Ζωής και 16% στον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων. 

Θεωρούμε τη Βόρεια Ελλάδα μια πολύ υποσχόμενη αγορά και πιστεύουμε ότι οι συνεργάτες μας έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε αυτή. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να τους στηρίζουμε και να τους προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών ώστε το 2013 με το νέο αναθεωρημένο στόχο Βορείου Ελλάδος να μπορέσουν να πετύχουν ακόμη υψηλότερες επιδόσεις».

Μετά την ολοκλήρωση  των εργασιών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των Επιθεωρήσεων Agency System Βορείου Ελλάδος. Οι συνεργάτες της International Life μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους και δεσμεύτηκαν για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον μέσα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.