Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΣΕΣΑΕ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του ΣΕΣΑΕ: Πρόεδρος επανεξελέγη  ο κ. Ερρίκος Μοάτσος (AXA), Αντιπρόεδρος ο κ. Νότης Βαγιακάκος (HDI – Gerling), Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιάννος Βασιλάτος (Metlife) και ταμίας ο κ. Στάθης Τσαούσης (Ergo).

Μέλη είναι οι κ.κ. Γιώργος Μαυρέλης και Γιώργος Σπαντιδάκης (Interamerican), Γιάννης Λινός (ERGO), Λυκούργος Πέτροβας (AIG) και Ελίνα Παπασπυροπούλου (HDI – Gerling.)

O Αντιπρόεδρος του συνδέσμου κ. Νότης Βαγιακάκος μιλώντας στο iw αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του ΔΣ τονίζοντας ότι θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση το έργο τη προηγούμενης διοίκησης που είναι η ανάδειξη της υπεραξίας της ιδιωτικής ασφάλισης για την οικονομία και την κοινωνία. 

Τέλος αναφέρθηκε στην εκδήλωση που έχει προγραμματίσει ο σύνδεσμος για τις 26 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί  στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με κεντρικό ομιλητή τον Πίτερ Οικονομίδη, Srand Strategist – επικοινωνιολόγο. Θέμα του συνεδρίου είναι το rebranding της ασφαλιστικής αγοράς που σύμφωνα με τον κύριο Βαγιακάκο πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα ώστε ο κλάδος να αναβαθμίσει τη θέση του στο «επιχειρείν».