Σε νέο κτίριο το Επικουρικό Κεφάλαιο

Σε νέο κτίριο μετακινείται το Επικουρικό Κεφάλαιο προκειμένου να στεγάσει καλύτερα τις υπηρεσίες του, αλλά και να μειώσει τα κόστη λειτουργίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iw, στις επόμενες εβδομάδες ο φορέας θα εγκαταλείψει γραφεία τα οποία νοικιάζει σήμερα, και θα μετεγκατασταθεί σε κτίριο της Commercial Value κοντά στην Ακρόπολη, το οποίο ανήκει στο Επικουρικό και η πώλησή του στάθηκε μέχρι σήμερα αδύνατη.

Το Επικουρικό επιχείρησε προσφάτως να πουλήσει το ακίνητο δίχως ωστόσο, λόγω της οικονομικής κρίσης και της απαξίωσης των επαγγελματικών ακινήτων,  να πετύχει κάποιο αξιόλογο τίμημα, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να το εκμεταλλευθεί μεταφέροντας εκεί τη έδρα του. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσει σε ετήσια βάση περί τα 220.000 ευρώ.

Παράλληλα, το Επικουρικό, σε συνεργασία με τη Deloitte, προχωρά στην αξιολόγηση του προσωπικού του, έχοντας στο μεταξύ ολοκληρώσει επιτυχώς την αξιολόγηση του στελεχιακού δυναμικού του.

Ήδη εφαρμόζει νέο οργανόγραμμα, ενώ αναμορφώνει τις διαδικασίες επεξεργασίας των φακέλων με τα τροχαία ατυχήματα, εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών με δικαιούχους αποζημιώσεων.
Κύριος στόχος του είναι η καλύτερη διαχείριση των ζημιών, το ταχύτερο κλείσιμο των εκκρεμών υποθέσεων , η εξασφάλιση μεγαλύτερης διαφάνειας στον καθορισμό των αποζημιώσεων, και κατά συνέπεια ο εξορθολογισμός των υποχρεώσεών του.