Εθνική Ασφαλιστική: Κάλυψη Νομικής Προστασίας Οχήματος και Οδηγού

Η Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζοντας τη σημασία της εξασφάλισης του σύγχρονου ανθρώπου από τους κινδύνους που τον απειλούν και έχοντας ως όραμα και αποστολή της την παροχή υπηρεσιών ποιότητας μέσω σύγχρονων προϊόντων και διαδικασιών, σχεδίασε και προσφέρει στους πελάτες της που την έχουν εμπιστευτεί για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους, την κάλυψη Νομικής Προστασίας Οχήματος  και Οδηγού.

Καλύψεις

Η Εθνική Ασφαλιστική στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, παρέχει την κάλυψη της Νομικής Προστασίας Οχήματος & Οδηγού με όρους που πλεονεκτούν και με ανώτατο όριο ευθύνης τα 15.000 ευρώ για όλα τα δικαστικά έξοδα, διασφαλίζοντας έτσι πλήρως τα έννομα συμφέροντα του ασφαλισμένου. Αναλυτικότερα,  η εταιρεία παρέχει σε κάθε πελάτη της με την ασφάλιση οχήματος πλήρη νομική προστασία στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναλαμβάνει για λογαριασμό του όλα τα δικαστικά έξοδα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για:
•      Ατύχημα που προκλήθηκε χωρίς δική του υπαιτιότητα:
Η Εθνική Ασφαλιστική διεκδικεί για τον ασφαλισμένο της την αποζημίωση που δικαιούται ο ίδιος είτε για σωματικές βλάβες είτε για υλικές ζημίες.
•      Ατύχημα που προκλήθηκε με δική του υπαιτιότητα:
. Η Εθνική Ασφαλιστική υπερασπίζεται τον ασφαλισμένο της ενώπιον ποινικών δικαστηρίων λόγω θανατώσεως η τραυματισμού προσώπου συνεπεία τροχαίου ατυχήματος
•      Ατύχημα ενώ κάποιος άλλος οδηγεί το αυτοκίνητο του ασφαλισμένου:
Η Νομική Προστασία της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχει στον πελάτη της τις υπηρεσίες της ακόμα κι όταν δεν οδηγεί ο ίδιος το αυτοκίνητό του τη στιγμή του ατυχήματος.
•      Ατύχημα όπου επιβαίνουν στο αυτοκίνητο του ασφαλισμένου τα ανήλικα παιδιά του ή ο/η σύζυγός του, μιας και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας ισχύει και για τα μέλη της οικογένειάς του
•      Τροχαίο ατύχημα που θα συμβεί εκτός του αυτοκινήτου του ασφαλισμένου (για τον ιδιοκτήτη του οχήματος):
 Η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει για την αποζημίωση του ασφαλισμένου της και καλύπτει τα δικαστικά έξοδα και τις δικηγορικές αμοιβές, εάν του συμβεί τροχαίο ατύχημα ενώ περπατάει, οδηγεί ποδήλατο, μοτοποδήλατο ή μηχανή ή επιβαίνει σε κάποιο άλλο Ι.Χ. ή κάποιο άλλο δημόσιο μέσο μεταφοράς
•      Τροχαία παράβαση:
 Η Εθνική Ασφαλιστική προστατεύει τον ασφαλισμένο της εάν αυτός κατηγορηθεί για τροχαία παράβαση και κληθεί στο Δικαστήριο, καλύπτοντας την αμοιβή του  δικηγόρου και τα δικαστικά έξοδα
•      Αφαίρεση διπλώματος ή πινακίδων του ασφαλισμένου: Η εταιρεία είναι δίπλα στον ασφαλισμένο όταν αυτός χρειασθεί να προσφύγει στις αρμόδιες διοικητικές αρχές.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η Εθνική Ασφαλιστική καλύπτει τους ασφαλισμένους της για όσες φορές και αν χρειασθεί να φθάσουν οι υποθέσεις στα Δικαστήρια, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση για την αμοιβή του δικηγόρου είτε αυτός είναι δικηγόρος της εταιρίας είτε είναι κατ’ επιλογή του ιδίου του ασφαλισμένου και πάντα σύμφωνα με τον ισχύοντα πίνακα των αμοιβών του δικηγορικού Συλλόγου.

Η ηγετική θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής στον ασφαλιστικό κλάδο, τα 121 χρόνια εμπειρίας και αρωγής της στα προβλήματα του Έλληνα, η φερεγγυότητά της, η αξιοπιστία και η σιγουριά που αποπνέει το όνομά της ως μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αποτελούν εγγύηση για τον πελάτη της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζοντάς του έναν πολύτιμο σύμμαχο ακριβώς τη δύσκολη στιγμή που θα τον έχει ανάγκη.