Η Carglass και στο iPhone

Στη δημιουργία εφαρμογής για συσκευές Apple (iPhone, iPod και iPad) προχώρησε η Carglass®, στοχεύοντας στην ακόμα πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών της. Με την εφαρμογή αυτή, την οποία μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει εντελώς δωρεάν από το iTunes, είναι δυνατόν να κλείσει on-line ραντεβού για επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλου αυτοκινήτου. 

Με σύντομες και απλές κινήσεις, ο πελάτης μπορεί να δηλώσει ποιο από τα κρύσταλλά του έπαθε ζημιά καθώς και να καθοδηγηθεί για το ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει στη συνέχεια, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων που διαθέτει. Στη συνέχεια, ο πελάτης ενημερώνεται για το πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η εργασία. 

Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να εντοπίσει το πλησιέστερο κατάστημα, καθώς και να επικοινωνήσει απευθείας με την εταιρία (μέσω τηλεφώνου ή  e-mail).

Στόχος της Carglass® είναι να προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα εργασίας και κρυστάλλων, αλλά παράλληλα και την απλοποίηση και διευκόλυνση των διαδικασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. 

Γι’ αυτούς του λόγους, η υιοθέτηση και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, είναι ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του πελάτη.