Η Mega Brokers στοχεύει σε διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης και προετοιμάζεται για το μέλλον

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο η κορυφαία ασφαλιστική μεσιτική εταιρεία της χώρας, Mega Brokers φιλοξένησε και φέτος τις ετήσιες βραβεύσεις των συνεργατών της.

Στην ετήσια εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα, υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, o πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Θ. Παπαλουκάς κ.α.

 

Το i.w. ήταν παρών και μεταφέρει το ρεπορτάζ.

 

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά το 2023, κατά την οποία σημείωσε αύξηση παραγωγής κατά 16%, η εταιρεία, πάντα με το βλέμμα στο μέλλον, θέτει ως στόχο την επίτευξη διψήφιου ποσοστού ανάπτυξης, την επέκταση των προϊόντων και την ενδυνάμωση του ψηφιακού αποτυπώματός της.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. “Οι πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η υποχρεωτική ασφάλιση των επιχειρήσεων έναντι φυσικών καταστροφών, αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση στον κλάδο” είπε. 

“Οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις στον ευρύτερο ασφαλιστικό κλάδο θα συνεχιστούν, λόγω των συνεργειών και των οικονομιών κλίμακας που προκύπτουν” τόνισε.

Σκέψεις μοιράστηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Τάσος Χατζηθεοδοσίου, από όλη την διαδρομή της εταιρείας. “Σε αυτά τα 35 χρόνια οι επιτυχίες αποδείχθηκε ότι δεν είναι αποτέλεσμα τύχης αλλά σωστής δουλειάς. Η Mega Brokers ξεχώρισε και το 2023 και θα συνεχίσει την ανάπτυξη με μηδενικό δανεισμό και ρευστότητα”.

Παράλληλα ο κ. Χατζηθεοδοσίου μίλησε για την εξαγορά της εταιρείας Τζώρτζης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025 και για την στρατηγική της εταιρείας όσον αφορά στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών και την τεχνητή νοημοσύνη.