Επιπλέον προνόμια για τους ασφαλισμένους της Εθνικής

Η Εθνική Ασφαλιστική, θέλοντας να βελτιώνει συνεχώς  τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της που την εμπιστεύτηκαν, έχει εξασφαλίσει και παρέχει σε όλους τους ασφαλισμένους της που διαθέτουν πρόγραμμα ζωής με κάλυψη βασική ή και νοσοκομειακής περίθαλψης, μια σειρά επιπλέον προνομίων που αφορούν στην υγεία τους. 

Τα οφέλη που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι προκύπτουν από συνεργασίες που έχει συνάψει η Εθνική Ασφαλιστική με τα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας, τον Όμιλο της Ευρωκλινικής, τον Όμιλο της Βιοϊατρικής, τον Όμιλο Υγεία, καθώς και με τα Νοσοκομεία Metropolitan και Πειραϊκό Θεραπευτήριο. Οι δυνατές αυτές συνεργασίες διευρύνονται και ανανεώνονται συνεχώς ώστε να χαρίζουν στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής ουσιαστική βοήθεια στην κάλυψη των αναγκών της υγείας  τους. 

Συγκεκριμένα, μια σειρά εκπτώσεων, προνομιακών τιμών και δωρεάν παροχών, τόσο σε έξοδα πρωτοβάθμιας, όσο και σε έξοδα δευτεροβάθμιας περίθαλψης, έρχονται να συμπληρώσουν την ασφαλιστική κάλυψη του πελάτη της Εθνικής Ασφαλιστικής, χωρίς να τον επιβαρύνουν με επιπλέον κόστος. Όπως φαίνεται και στον παρακάτω συνοπτικό πίνακα ο ασφαλισμένος της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορεί να επωφεληθεί από τη δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, ετήσιων προληπτικών ελέγχων, ιατρικών επισκέψεων, αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών ή και πιθανής νοσηλείας, ακόμη και για όσους ασφαλισμένους δεν έχουν συνδυάσει τη βασική ασφάλιση ζωής με κάποιο νοσοκομειακό πρόγραμμα ασφάλισης.

Ωστόσο, η Εθνική Ασφαλιστική διαθέτει και μια σειρά ολοκληρωμένων διαγνωστικών προγραμμάτων που καλύπτουν την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για πρόληψη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα πιο σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα.
Τα προγράμματα Πρόληψη για όλους, και Προλαμβάνω που διαθέτει η Εθνική Ασφαλιστική, μπορούν να δοθούν αυτόνομα ή μπορεί να συμπληρώσουν οποιαδήποτε κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης, δίνοντας έτσι την ελευθερία στον πελάτη να επιλέξει με βάση τις δικές του ανάγκες.

Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να αισθανθεί ο ασφαλισμένος της την απαραίτητη σιγουριά, όσο ασταθές και απρόβλεπτο είναι το περιβάλλον στο οποίο ζει και να διαφυλάξει το πολυτιμότερο ίσως αγαθό, την υγεία του.