Marsh: Ορίζει ηγετική ομάδα στις διεθνείς της δραστηριότητες

Προκειμένου να συνδυάσει τις διεθνείς της δυνατότητες  και να τις ευθυγραμμίσει με τις ανάγκες των πελατών της, η Marsh ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού κάτω από κοινή ηγεσία  ενώ διόρισε ηγεσία και για την νέα περιφέρεια που ανακοίνωσε και περιλαμβάνει την ηπειρωτική Ευρώπη, την Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), και την Τουρκία.

Ο Martin South, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία ως Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh Ευρώπης και Επικεφαλής της Marsh UK αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου την ηγεσία της ευρύτερης περιφέρειας που ανακοίνωσε η Marsh και περιλαμβάνει τις χώρες της  Ασίας και του Ειρηνικού. 

Ενώ ο Flavio Piccolomini αναλαμβάνει την ηγεσία της νέας περιφέρειας Ηπειρωτικής Ευρώπης, Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), και Τουρκίας  διατηρώντας παράλληλα την άσκηση των υφιστάμενων καθηκόντων του ως Διευθύνων Συμβούλος της Marsh Ιταλίας.  

Αναγνωρίζοντας επίσης την ουσιαστική συμβολή της Marsh UK, στις παγκόσμιες δραστηριότητες της Εταιρίας, οδήγησαν στην απόφαση ο Mark Weil, που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου  της Marsh UK & Ιρλανδίας να αναφέρεται τώρα, μαζί με τον Martin South  και τον Flavio Piccolomini άμεσα στον  David Batchelor, Πρόεδρο των διεθνών δραστηριοτήτων της Marsh.

Σχολιάζοντας ο David Batchelor τις εξαγγελίες αυτές είπε ότι η απόφαση να ενωθούν οι Marsh Ασίας και Ειρηνικού, κάτω από κοινή ηγεσία  δείχνει μια συνέπεια με την πολιτική της Εταιρίας  και αναμένεται να συμβάλλει καλύτερα στις τεράστιες δυνατότητες που παρουσιάζονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας σε αυτήν την έντονα αναπτυσσόμενη περιοχή. Ενώ, ο διορισμός κοινής ηγεσίας στην περιοχή ηπειρωτικής Ευρώπης, Κ.Α.Κ και Τουρκίας αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις αυξανόμενες προκλήσεις των πελατών μας στην περιοχή αυτή. 

«Τόσο ο Martin όσο και ο Flavio είναι ικανοί ηγέτες και έχουν αποδείξει ότι είναι σε θέση να οικοδομούν ισχυρούς οργανισμούς με έμφαση στον πελάτη. Είναι πολύ καλά εφοδιασμένοι να οδηγήσουν τους οργανισμούς τους σε καινοτομίες και να επιτύχουν.»