Είκοσι χρόνια συμπλήρωσε στην ασφαλιστική αγορά η ERB

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της  Μεσιτείας Ασφαλίσεων, Αντασφαλίσεων και Διαχείρισης Κινδύνων, από την ίδρυση της, το 1992.

Η συσσωρεμένη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει σε όλους τους κλάδους ασφάλισης καθώς και στη διαχείριση ζημιών, η μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ της που της εξασφαλίζει τη σημαντική θέση που κατέχει σήμερα στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, καθώς και οι δομές και διαδικασίες με τις οποίες οφείλει να δουλεύει, ως μέλος του Ομίλου Eurobank, την καθιστούν έναν από τους πιο αξιόλογους Μεσίτες Ασφαλίσεων.

Στοχεύοντας στο χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, όλα αυτά τα χρόνια η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. έχει αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμβουλο για πολλές και σημαντικές επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων, η κα Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α., δήλωσε:

«Σε μια εποχή όπου τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν ραγδαία, επηρεάζοντας τις προτεραιότητες των επιχειρήσεων, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. οργανώνεται κατάλληλα με στόχο να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους πελάτες της και τα επόμενα χρόνια, δουλεύοντας εντατικά και αποτελεσματικά προς όφελός τους».