Κλ. Δημαρχιάδης, ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Η συνέλευση, σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας

Στις 10 Ιουλίου, στο “The Athens Gate Hotel”, πραγματοποιήθηκε, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, η 9η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ».

Η συνέλευση αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας, βάζοντας και επισήμως τη σφραγίδα της σ’ έναν υπέροχο κύκλο 9 ετών (2015-2023), που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού τολμήσαμε να επιχειρήσουμε μέσα σε μία δύσκολη δεκαετία για τη χώρα, αλλά και για την ασφαλιστική αγορά και τα καταφέραμε εξαιρετικά καλά.

Αρχές του 2024, άνοιξε ο δεύτερος κύκλος του Συνεργατικού Σχήματος «ΠΑΝΟΡΜΟΣ», που πλέον έχει περάσει στην επόμενη φάση υιοθετώντας πρακτικές που θα τον οδηγήσουν με μεγάλη κερδοφορία στο 2030. Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις που λήφθηκαν, ενισχύουν αυτή τη στρατηγική και ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον. Η συμμετοχή των Εταίρων με γόνιμες ιδέες που κατατέθηκαν αποδεικνύουν την ισχυρή δέσμευση όλων μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Μέρα με τη μέρα ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ γίνεται πιο δυνατός, κερδίζει την εκτίμηση της αγοράς, την εμπιστοσύνη των Συναδέλφων, αλλά και των άλλων Clusters της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Αντιλαμβάνονται όλοι πλέον, ότι το επιχειρηματικό μοντέλο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ μπορεί να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα της διαμεσολάβησης και γενικότερα να αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας για την αγορά.

Υπηρετούμε αξίες, όπως η ισότητα, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, με κύρια αυτή της συνεργατικότητας και καλούμε όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές ν’ ακούσουν το σχέδιό μας και πως μπορούν να αναπτυχθούν μέσω του υγιούς συνεταιρίζεσθε.

Η ενότητα, η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η επένδυση σε τεχνολογία είναι τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, με το ίδιο πάθος και αφοσίωση, για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Κλήμης Δημαρχιάδης

Πρόεδρος Cluster Panormos