Ο. Bäte, Allianz: έμπνευσή μας η αισιοδοξία και επιμονή των αθλητών

Ελενα Ερμείδου

Πάνω από 160 αθλητές – Team Allianz athletes-  στηρίζουν το έργο της Allianz στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων που ξεκίνησαν στις 26 Ιουλίου 2024. Τους 160 αθλητές επευφήμησαν περισσότεροι από 2.000 συνάδελφοι της Allianz. Άλλοι 200 εθελοντές υποστηρίζουν την έκβαση του έργου.

«Στην Allianz, πιστεύουμε η δύναμη του αθλητισμού εξυψώνει και ενώνει τους ανθρώπους μέσω υγιούς ανταγωνισμού, συμβάλλοντας έτσι στην υπέρβαση των κοινωνικών και πολιτιστικών φραγμών…. Εμπνευσμένοι από την αισιοδοξία και την επιμονή των αθλητών, έχουμε την τιμή να υποστηρίξουμε αυτό το εξαιρετικό γεγονός που συγκεντρώνει περισσότερα από 200 έθνη», τόνισε ο Oliver Bäte, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz.

Σε 29 ημέρες, 14.900 αθλητές παγκόσμιας κλάσης από περισσότερες από 200 Εθνικές Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Επιτροπές και την Ολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων της ΔΟΕ θα αγωνιστούν σε 32 διαφορετικά αθλήματα στο πνεύμα της ενότητας και της ειρήνης. Οι Αγώνες εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν 15 εκατομμύρια επισκέπτες, μεταξύ των Ολυμπιακών (από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου) και των Παραολυμπιακών Αγώνων (από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου), ενώ δισεκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την Τελετή Έναρξης σε όλο τον κόσμο.

Επερχόμενοι αγώνες

Η στρατηγική συνεργασία της Allianz με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Κέντρα ισχύει  έως το 2028 και περιλαμβάνει τους επερχόμενους Αγώνες Milano Cortina 2026 και LA28, επιτρέποντας στην Allianz να έρθει κοντά με εκατομμύρια πελάτες, καταναλωτές και επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας έτσι τις προοπτικές των νέων εργασιών σε βασικές αγορές.

Υποστήριξη αθλητών, ενθάρρυνση της κίνησης

Η υποστήριξη αθλητών βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Allianz και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Κινημάτων. Η Allianz έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοοικονομικής παιδείας για την υποστήριξη των αθλητών. Το πρόγραμμα καθοδηγεί τους αθλητές στην διαχείριση προσωπικών και επαγγελματικών αναγκών χρηματοοικονομικού περιεχομένου, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες ασφάλισης των.

Ταυτόχρονα, οι μαρτυρίες άλλων αθλητών μεταφέρουν σημαντικές αξίες όπως η φιλία και ο σεβασμός, ενισχύοντας έτσι το λογότυπο της Allianz.