Generali και διαμεσολαβούντες «κατακτούν τον κόσμο μαζί»

Ένα αισιόδοξο μήνυμα συμπαράταξης με τους διαμεσολαβούντες για την ανάπτυξη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς έστειλε η Generali σε ένα διήμερο ξεχωριστών εκδηλώσεων που παράθεσε για τους συνεργάτες του αποκλειστικού και ανεξάρτητου δικτύου πωλήσεών της.

Η διοίκηση της Generali υποδέχθηκε τους διαμεσολαβούντες του πρακτορειακού δικτύου και του Agency σε μία επιβλητικά διακοσμημένη αίθουσα, του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» όπου κυριαρχούσε η ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας του Ιάκωβου Διζικιρίκη, φωτογράφος και στενός συνεργάτης της εταιρίας o οποίος συνοδεύει επί σειρά ετών τους κορυφαίους συνεργάτες της εταιρείας, στα μοναδικά ταξίδια επιβράβευσης που διοργανώνει η Generali  για τους συνεργάτες της.

«Κατακτούμε τον κόσμο μαζί» ήταν το μήνυμα της βραδιάς, υπογραμμίζοντας την σημαντική και ουσιαστική επένδυση που υλοποιεί με σεβασμό και σύνεση η εταιρία τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ενίσχυση και ενδυνάμωση της σχέσης της με το ανθρώπινο δίκτυο πωλήσεων.

Μοναδικές φωτογραφίες από τα ταξίδια – σταθμούς των κορυφαίων συνεργατών της Generali, εικόνες μίας επιτυχημένης πορείας και καριέρας μαζί με ένα σημαντικό, αξιόπιστο και φερέγγυο διεθνώς Όμιλο, έδωσαν την ευκαιρία στους δεκάδες καλεσμένους της εταιρείας να αναπολήσουν τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησαν μαζί σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

«Οι  φωτογραφίες μιλάνε για την σχέση της Generali με τους συνεργάτες της. Μιλάνε για την άποψη που έχει η Generali υπέρ του παραδοσιακού δικτύου πωλήσεων, υπέρ του ανθρώπινου δικτύου πωλήσεων. Θέλουμε μία υγιώς αναπτυσσόμενη αγορά, θέλουμε ισχυρή ασφαλιστική συνείδηση στο κόσμο, η οποία μόνο μέσω των επαγγελματιών διαμεσολαβούντων μπορεί να έρθει στις παρούσες συνθήκες».

«Με τα direct συστήματα δεν έρχεται ανάπτυξη. Η Generali επιδιώκει την συνολική μεγέθυνση της πίττας. Αυτή η στρατηγική δίνει προοπτική σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της αγοράς» τόνισε χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Πάνος Δημητρίου.

Η γεμάτη εκπλήξεις βραδιά έκλεισε με την ξεχωριστή συμβολή οκτώ τυμπανιστών της περίφημης ομάδας της Ολυμπιάδας του 2004, και την ανακοίνωση του νέου προορισμού επιβράβευσης των κορυφαίων συνεργατών για το 2013, την μεγαλόπρεπη Ρωσία!
 
Βραβεύσεις agency
 
Η εκδήλωση της δεύτερης ημέρας, στον ίδιο φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος «Ελληνικός Κόσμος», ήταν ειδικά αφιερωμένη στην βράβευση των κορυφαίων συνεργατών του Agency.

Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali, που κατά τη δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις διετία 2010-2011 ξεχώρισαν για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους, γεγονός που αποτυπώνεται στα παραγωγικά αποτελέσματα του Ομίλου, βγήκαν νικητές της βραδιάς, και τιμήθηκαν για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στις πωλήσεις, σε μια συγκινητική τελετή βράβευσης.

«Η Generali δίνει έμφαση και επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα. Στηρίζει και αναδεικνύει τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους. Πιστεύουμε στην αξία του ρόλου που έχει ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος και θέλουμε σαν εταιρεία να βρισκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στον ασφαλισμένο. Για αυτό υπάρχουμε, για τον ασφαλισμένο. Η υπεύθυνη κάλυψη των δικών του αναγκών, δίνει νόημα και αξία στη δική μας λειτουργία» τόνισε ο διευθύνων  σύμβουλος του Ομίλου κ. Πάνος Δημητρίου.

«Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρίας μας είναι το οικογενειακό κλίμα. Χωρίς αυτό το ξεχωριστό, ανθρώπινο στοιχείο καμία εταιρία δεν πάει μπροστά. Αυτή είναι η δύναμή μας.» επισήμανε, κλείνοντας τη σύντομη παρέμβαση του ο κ. Δημητρίου.