H Ευρωπαϊκή Πίστη στην ενέργεια της Super League «Μια μπάλα για τα παιδιά»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα ως χορηγός, την ενέργεια της Super League Ελλάδας «Μια μπάλα για τα παιδιά».
 
Στη Συνέντευξη Τύπου της Super League Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 21 Νοεμβρίου, ο Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρίας κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, δήλωσε: «Στην Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουμε ως χορηγοί την ενέργεια «Μια μπάλα για τα παιδιά» της Super League Ελλάδας, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στο παιδί. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη αντιλαμβανόμαστε το δομικό μας ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο και για το λόγο αυτό, υποστηρίζουμε ενεργά τον Αθλητισμό και το Παιδί αναδεικνύοντας την υπεύθυνη δράση μας».
 
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη θεωρούμε ότι η Αθλητισμός αποτελεί κάτι παραπάνω από σωματική δραστηριότητα: αποτελεί κοινωνικό θεσμό που κάθε υπεύθυνος εταιρικός πολίτης οφείλει να αναγνωρίζει την αξία του και να καλλιεργεί τη διάδοση του κοινωνικού του μηνύματος. Την περίοδο αυτή, η κοινωνία και τα παιδιά έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ από συλλογικές δράσεις που φέρουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής ευθύνης και η ενέργεια «Μια μπάλα για τα παιδιά», εντάσσεται στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δράσεων.
 
Στόχος της Εταιρίας, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, είναι η επέκταση και η ενίσχυση του κοινωνικού της ρόλου, μέσω δράσεων που συμβάλλουν στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού.