Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στο Ηράκλειο

H εφημερίδα «ασφαλίζομαι» πιστή στις αρχές της και με σκοπό να συμβάλει ακόμα πιο ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα ασφαλιστικά θέματα, τις ασφαλιστικές ανάγκες και τις λύσεις που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά, διοργανώνει Ημερίδες για την Ιδιωτική Ασφάλιση, σε τέσσερις μεγάλες πόλεις. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις επιτυχημένες ημερίδες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα  ενώ η τέταρτη, θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης στις 21 Νοεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Galaxy. 

Οι ημερίδες απευθύνονται στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, στην επιχειρηματική κοινότητα, στην τοπική ασφαλιστική αγορά της κάθε περιοχής και φυσικά στους τοπικούς φορείς.

Στόχος των ημερίδων είναι:
• η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και
• η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή εταιρείας και προγράμματος,
• η παρουσίαση λύσεων που προτείνονται στους καταναλωτές για χρήσιμες, ουσιαστικές αλλά και οικονομικές καλύψεις, στο πλαίσιο της σημερινής κρίσης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας στo Ηράκλειο περιλαμβάνει τρία θεματικά πάνελ συζήτησης και θα εστιάσει στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρείες στον Έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. 

Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Μ.Α., Π.Σ.Α.Σ., Π.Σ.Σ.Α.Σ., Π.Ο.Α.Δ., του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν  οι κ.κ. Κουμαντάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και Γεώργιος Λύτινας, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης και με την υποστήριξη των εταιριών:

Μεγάλοι Χορηγοί
International Life
Carglass

Χορηγοί
Chartis
Interamerican
Frontline

Υπό την αιγίδα
Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προεγγραφή. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για προεγγραφές επικοινωνήστε με:
 τον κ. Νίκο Αθανασίου, τηλ. 210 998 4912 ή στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο e-mail:athanasiou.n@ethosmedia.eu.
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της ημερίδας επικοινωνήστε με: την κα Αθηνά Φραδέλου, Marketing & P.R. Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 998 4905, email: fradelou.a@ethosmedia.eu