interlife.gr: Νέος, ανανεωμένος ιστοχώρος από την Interlife

Λειτουργικότητα, καινοτομία και αμεσότητα, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της Interlife Ασφαλιστικής.
 
Σχεδιασμένη με την τελευταία λέξη της διαδικτυακής Τεχνολογίας, η Ιστοσελίδα της εταιρείας, interlife.gr εστιάζει κυρίως στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της  με τη δημιουργία ξεχωριστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Portal) με απευθείας πρόσβαση, σηματοδοτώντας έτσι την πολιτική της Εταιρίας για περαιτέρω υποστήριξη του δικτύου της. Η νέα ιστοσελίδα εκτός από ενημέρωση και εξυπηρέτηση παρέχει στους  διαμεσολαβούντες, ένα σημαντικό εργαλείο αξιόπιστης και άμεσης εξυπηρέτησης, με πλούσιες δυνατότητες εκτέλεσης εργασιών, όπως online έκδοση ασφαλιστηρίων συμβολαίων, παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και αποζημιώσεων, πληροφορίες για την ασφαλιστική νομοθεσία κ.α.,δίνοντας έμφαση στη λιτή δομή και τη σύγχρονη αισθητική, με εφαρμογές απλές και φιλικές προς το χρήστη.
 
Με γνώμονα τη διαφάνεια στις συναλλαγές της, η Interlife, παρέχει μέσα από τη νέα της ιστοσελίδα, στους επενδυτές της εταιρίας, τη δυνατότητα άμεσης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την πορεία των επενδύσεων, τα οικονομικά της στοιχεία, την πορεία του Αμοιβαίου Κεφαλαίου με αποτίμηση σε ημερήσια βάση και απευθείας σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ενώ αναφέρεται στο κλείσιμο της μετοχής, καθημερινά στην Αρχική Σελίδα.
 
Οι πελάτες και οι επισκέπτες, έχουν τη δυνατότητα  να πληροφορηθούν για το σύνολο των Ασφαλιστικών Προγραμμάτων της Εταιρίας, να ανατρέξουν στις τελευταίες Εταιρικές εξελίξεις και να ενημερωθούν για το Δίκτυο Συνεργατών και τα Υποκαταστήματά της.
 
Η νέα, ανανεωμένη και λειτουργική Ιστοσελίδα τηςInterlife σηματοδοτεί την προσήλωση της Εταιρίας στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των παροχών της στο Δίκτυο συνεργατών της, στους επενδυτές και στους πελάτες της.