Ασφάλιση κινητής και ακίνητης περιουσίας του δήμου Περιστερίου

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, προκηρύσσει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατοχύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ασφάλιση κινητής και ακίνητης περιουσίας του δήμου για το έτος 2013.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο χώρο του δημοτικού σταθμού  αυτοκινήτων, Αγ. Βασιλείου 62, την 21η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα από 10:00 έως 10:30 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. 

Την παραπάνω ημέρα και ώρα θα κατατεθούν στην αρμόδια επιτροπή οι προσφορές όσων προμηθευτών δεν τις έχουν στείλει ήδη με οποιοδήποτε τρόπο στην αρμόδιο υπηρεσία του δήμου (Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα μελετών και εκτέλεσης έργων, Αγίου Βασιλείου 62, ΤΚ 121 35).

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στα 277.235 ευρώ, θα βαρύνει δε πιστώσεις οι οποίες θα εγγραφούν στον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό του δήμου του οικονομικού έτους 2013. 

Η εγγύηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται στο 5%, χωρίς ΦΠΑ της επί του προϋπολογισμού της προμήθειας.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές απευθείας από αναγνωρισμένες ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς καμία διαμεσολάβηση, στη δε τιμολόγηση δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος προμηθειών.