Ο εταιρικός σταθμός της Glassdrive στην Μεσογείων

Ο εταιρικός σταθμός της Glassdrive μεταφέρθηκε από τα Γλυκά Νερά στην Μεσογείων 399, στην Αγία Παρασκευή. Η αλλαγή τοποθεσίας του σταθμού σε κεντρικότερο σημείο της Αττικής, αποτελεί κίνηση στρατηγικής σημασίας τόσο  για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου Glassdrive, αλλά και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο καινούργιος σταθμός είναι 200 τμ και θα εξυπηρετεί τις περιοχές Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Παλλήνης, Παπάγου, Γλυκών Νερών, Μελισσίων, Χαλανδρίου. Οι ώρες λειτουργίας του είναι Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-17:00 και το Σάββατο 9:00-13:00.

Στην Glassdrive, οι πελάτες εξυπηρετούνται με άνεση και ασφάλεια αφού τοποθετούνται γνήσια ανταλλακτικά, τα οποία πιστοποιούνται με έντυπο γνησιότητας και παρέχεται υψηλών προδιαγραφών τοποθέτηση με εγγύηση εργασίας εφ’ όρου ζωής. Επιπλέον η Glassdrive είναι η μόνη εταιρία η οποία παρέχει εγγύηση προϊόντος με δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση που διαπιστωθεί κατασκευαστικό σφάλμα στο κρύσταλλο.

Η Glassdrive έχει σκοπό να επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο της, υποστηρίζοντας τους έλληνες επιχειρηματίες αφού η εταιρία αναπτύσσεται με την μέθοδο της δικαιόχρησης.  Σήμερα οι πελάτες εξυπηρετούνται από 28 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες που καλύπτουν όλη την επικράτεια.