Συνεργασία Αγροτικής Ασφαλιστικής με τη Limra

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποφάσισε την εκ νέου συνεργασία της με τη LIMRA και ήδη από το 2011 αποτελεί και πάλι μέλος του μεγάλου διεθνούς ασφαλιστικού οργανισμού, ο οποίος προσφέρει στα μέλη του χρήσιμη τεχνογνωσία στις Ασφαλίσεις Ζωής και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν την έρευνα αγοράς, την εκπαίδευση, τη δραστηριότητα των Δικτύων Πωλήσεων και το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου. 

Παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ επενδύει στα Δίκτυα Πωλήσεων, προσφέροντας εργαλεία ανάπτυξης όπως νέα προϊόντα σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, νέους Κανονισμούς Πωλήσεων και άλλα κίνητρα, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας των Δικτύων της και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εξυπηρέτησης των πελατών της. Ως βασικό εργαλείο στην προσπάθεια αυτή, αποτελεί η διαρκής εκπαίδευση των Συνεργατών του Εταιρικού Δικτύου της Εταιρίας, στην ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων, προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Με βάση το σχεδιασμό αυτό και αξιοποιώντας τη συνεργασία της με τη LIMRA, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διοργάνωσε διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 18 και 19 Οκτωβρίου με θέμα «Προγραμματισμός και Στοχοθεσία» (Planning and Goal Setting Seminar) με εισηγητή τον κο Μανώλη Κυριάκου (LIMRA Senior Regional Executive Mediterranean & Middle East).

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις νέες υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της Εταιρείας και απευθυνόταν στην κορυφή της ιεραρχίας του Εταιρικού Δικτύου. 

Στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων που διοργανώθηκε από την Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 20.10.2012 σε μεγάλο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συμμετείχε με πλήθος Διοικητικών Στελεχών και Συνεργατών της, αρκετοί από τους οποίους βραβεύτηκαν στις κατηγορίες των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων και των Νέων Ισόβιων Μελών της LIMRA, με βάση τις επιδόσεις τους στον διαγωνισμό της 2ετίας 2010 – 2011. Στο Συνέδριο, το οποίο είχε τίτλο «Δυνατοί Στις Προκλήσεις Καθορίζουμε Το Αύριο», συμμετείχαν 350 συνολικά στελέχη και Συνεργάτες των εταιρειών – μελών της LIMRA από Ελλάδα και Κύπρο.

Σημειώνεται ότι, ως μέλος της LIMRA η ΑΤΕ Ασφαλιστική συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής, δια του εκπροσώπου της και επικεφαλής του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων, κου Ι. Παπουτσά.