Ανακοίνωση εκπροσώπων της διαμεσολάβησης για δημοσίευμα

Το iw έλαβε και δημοσιεύει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσίευμα του  NEXTDEAL της 12/10/2012 υπό τον τίτλο Απόντες από την μάχη του Τειρεσία οι Συντονιστές, Πράκτορες και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι. Παρών ο ΣΕΜΑ! υποχρεωνόμαστε να παραθέσουμε όσα ακολουθούν.

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, όπως εκπροσωπείται και εκφράζεται από τους συλλογικούς της φορείς,  έχει επιτύχει, επί τέλους  ενωμένη,  να θέσει στόχους που σκοπό έχουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του κλάδου και να οδηγήσουν με συντονισμένες και μεθοδικές ενέργειες στην αναβάθμιση και την ανάπτυξή του.

Έχει επίσης λάβει την απόφαση να μην διολισθήσει σε αντεγκλήσεις απαντώντας σε αναίτιες και κακοήθεις κριτικές από όπου και αν προέρχονται.

Έχουμε πράγματι υποστεί, κατά καιρούς, ύπουλες  επιθέσεις, που μας πείθουν ότι μοναδικό σκοπό έχουν την διάσπαση και την αποδυνάμωση της φωνής μας, προς εξυπηρέτηση γνωστών και ιδιοτελών συμφερόντων.

Σήμερα όμως, που δίνουμε μάχη, και με την ουσιαστική στήριξη των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, για να ανατρέψουμε την επιβολή ενός απαράδεκτου Σχεδίου Τειρεσία, φαίνεται ότι έχουμε ενοχλήσει πολλούς…

Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε τους Συναδέλφους μας πρωτίστως, ότι αυτές οι διασπαστικές και ύπουλες επιθέσεις δεν μας πτοούν.

Γνωρίζουμε ότι γίνονται από παράκεντρα, που θεωρούν ότι απέκτησαν την δύναμη, μέσα από την καθημερινή φλυαρία, να παραπληροφορούν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ενωμένοι,  γιατί ενωμένοι και δυνατοί  είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε  τις προκλήσεις, και παραλλήλως θα προειδοποιήσουμε όλους όσους επιβουλεύονται την δύναμη μας αυτή, ότι σύντομα η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση θα αποκτήσει το βήμα που θα εκφράζει δυναμικά τις θέσεις της και θα ενημερώνει άμεσα και αντικειμενικά για τα σημαντικά του κλάδου.

Όλοι όσοι υπογράφουμε το κείμενο αυτό, δεν εξαρτούμε την ύπαρξη και την επαγγελματική μας καταξίωση από καμία θέση και υπηρετούμε με τιμή το συλλογικό μας συμφέρον όπως όρισαν οι συνάδελφοι που μας επέλεξαν».

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ              Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ          Πρόεδρος ΕΕΑΝΔΕ
ΕΛΕΝΗ  ΓΡΥΠΑΡΗ                          Πρόεδρος ΠΣΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΥΧΡΟΥ                        Πρόεδρος ΕΕΑΕ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ   Πρόεδρος ΣΠΑΤΕ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ        Πρόεδρος ΠΟΑΔ    
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ      Μέλος Κ.Ε.Ε.