Εκδήλωση της MetLife Alico για τα παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης

Με ιδιαίτερη επιτυχία η MetLife Alico διοργάνωσε πρόσφατα μία ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά σχολικής ηλικίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της Εταιρίας να παρευρεθούν στην ενετική Λότζια και να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί για τους μικρούς επισκέπτες.  Με τον Snoopy να καλωσορίζει τον κόσμο παρέα με κλόουν που έδινε μπαλόνια και πολλά δώρα στα παιδιά, καθώς και επίδειξη από ταχυδακτυλουργό, ο οποίος καθήλωσε όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Θ. Τασσιός, Agency Executive της MetLife Alico, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Η MetLife Alico ανοίγει σήμερα μια σειρά εκδηλώσεων, ξεκινώντας από το Ηράκλειο της Κρήτης, που θα μας βοηθήσουν να σας γνωρίσουμε καλύτερα.

Μπορούμε και θέλουμε να σας προτείνουμε λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους των οικογενειών σας εδώ στο Ηράκλειο, είτε αφορούν στην εξασφάλιση των παιδιών σας, είτε έχουν να κάνουν με την μέριμνα για την τρίτη ηλικία. Η MetLife Alico έχει ως φιλοσοφία της να δίνει προτεραιότητα στους ασφαλισμένους της, και για τον λόγο αυτό είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε τους βήμα».

Ο χώρος κατακλύσθηκε από παιδικές φωνές και χαμόγελα, καθώς οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν με ζωγραφική έχοντας σαν θέμα τον Snoopy και την παρέα του, αλλά και με δημιουργική ζαχαροπλαστική. Την μουσική κάλυψη ανέλαβε τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κυνήγι θησαυρού και πολύ χορό.