Onic. V. Palandjian: «Ελλάδα, το διαβατήριο μου στην ευδαιμονία»

του Κωνσταντίνου Ουζούνη, CEO της Ethos Media S.A.

Ο Onic. V. Palandjian, Γενικός Διευθυντής της EUROPA ABE Βιομηχανίας Αλουμινία, είναι ένας άνθρωπος πλήρης εμπειριών και επιτυχιών.  

Ο Onic. V. Palandjian έχει εικοσαετή εμπειρία στη διοίκηση βιομηχανιών, επενδυτικών εταιριών και εταιριών τεχνολογίας. Πριν την Europa, διεύθυνε τη Herco, που υπό την ηγεσία του έγινε η πιο αποτελεσματική βιομηχανία στο είδος της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το 2003 συνίδρυσε τη Capital Connect, που επένδυσε σε καινοτόμες Ελληνικές εταιρίες. Προηγουμένως, ήταν επικεφαλής ανάπτυξης της εταιρίας τεχνολογίας, Velti, εισηγμένης στο NASDAQ. Υπήρξε συνιδρυτής δύο εταιριών τεχνολογίας στο Λονδίνο και το Αμβούργο, που αργότερα εξαγοράστηκαν από τα Αγγλικά και τα Γερμανικά Ταχυδρομεία. Ξεκίνησε τη καριέρα του στις ΗΠΑ, στο πλευρό του εφοπλιστή Γ. Χατζηπατέρα, υλοποιώντας επενδύσεις.

Επίσης είναι συχνός ομιλητής σε Πανεπιστήμια και συνέδρια. Οι δύο TEDx ομιλίες του καθώς και η εθελοντική του προσπάθεια μέσω του UP Greek Tourism, είχαν διεθνή απήχηση. Τέλος, έχει πτυχίο (BSc) Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Bentley και Μεταπτυχιακό.

Στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2012 με θέμα «Ευτυχία: Ένας νέος δείκτης μέτρησης της επιτυχίας των κρατών και των επιχειρήσεων» τον καλέσαμε για να κλείσει το συνέδριο με την ομιλία του.  Πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι οι σκληρά δοκιμαζόμενοι  Έλληνες αυτό το video – ομιλία. Σας διαβεβαιώνω ότι θα αισθανθείτε καλύτερα και θα γεμίσετε θετική ενέργεια και θετικά αισθήματα για τη χώρα και το μέλλον σας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το Video της ομιλίας του κ. Onic. V. Palandjian