Τι λέει η ΕΑΔΕ για το Χρ. Γεωργακόπουλο και τους διαμεσολαβητές

Σε ανακοίνωση της η ΕΑΔΕ αναφέρει ότι «στον Κυριακάτικο τύπο, στις 23/9, είδαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ικανοποίηση ολοσέλιδη καταχώρηση της Ευρωπαϊκής Πίστης ΑΕΓΑ, με προσωπική ανοιχτή επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου με επίκεντρο την αξία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, τόσο στην Εταιρεία και τους ανθρώπους της, όσο και προσωπικά στον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο για αυτή την σημαντική  πρωτοβουλία.

Σε μια εποχή όπου το αυτονόητο γίνεται ζητούμενο, η ανάδειξη και παραδοχή του ρόλου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, και μάλιστα από μία Ασφαλιστική Εταιρεία, έχει ξεχωριστή αξία.

Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και μέσα σε ανεξέλεγκτες ανταγωνιστικές πρακτικές, η έντιμη και ανεπηρέαστη φωνή του κ. Γεωργακόπουλου θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα βρει μιμητές, που θα αναγνωρίζουν τον αναντικατάστατο ρόλο των συνεργατών τους.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αναδείξουμε στο κοινό την ιδιαίτερη αξία της ουσιαστικής παρουσίας μας και συμμετοχής μας στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης».